Tilfredshed med 0-4-nederlag

image Unge Daria Krzos og Lisa Christensen (t.h.) var angrendsduo hos SIF i kampen hjemme mod førerholdet fra AaB. Fotos: Julie Blicher
29. september 2018 kl. 23:02
Det borger for sund respekt for modstandernes styrke, når et hold - efter 0-4 - i et topopgør går fra banen med tilfredshed i sindet. Det gjorde JS-damerne efter lørdagens hjemmekamp mod puljens dukse fra AaB. Se Julie Blichers flotte billeder fra kampen - læs mere her...

Trods 0-4 i lørdagens topopgør hjemme mod AaB, der nu har hentet ni sejre på stribe og nu med en samlet målscore på 60-3, er andenpladsen i JS-puljen stadig på SIF-fødder, og det er i sig selv en præstation, der er værd at vippe med klaphatten for.

Holtet IF, som SIF-mandskabet slog to gange i sidste uge og dermed vippede væk fra andenpladsen, tabte nemlig også i denne spillerunde - denne gang til SUB 09, som SIF møder i næste spillerunde på Låstrup Stadion.

Og det betyder, at SIF-holdet fortsat indtager andenpladsen to point foran Holtet IF og tre foran SUB 09 med fem spillerunder igen - kun puljevinderne rykker op i forårets Kvindeserie Vest, og vi tør godt ønske den tidligere SIF-pigetræner Rene Quist og kompagni fra AaB stort tillykke med den oprykning.

Der er 13 points margin ned til SIF - og 15 point at spille om.

SIF var ramt af afbud i lørdagens kamp mod AaB. Julie Blicher og målmand Mette Kjær Jensen er fortsat skadet, og så var der afbud fra Monica Outzen, en sygdomsramt Sigrid Poulsen, og endelig var Pia Kjær, Kita Kædrup og en fortsat skadet Christina Bregendahl også ude af billedet.

• SIF-startopstillingen, 4-4-2: Camilla Hvilsom - Lisa Mikkelsen, Nicole Netopil, Katja Quist Kristensen og Alberte Kollerup Jensen - Nicoline Jespersen, Katja Uhrenholt, Kathrine Frey og Majken Frost - Lisa Christensen og Daria Krzos.
  • Bænken denne gang: Anne Kibsgaard.

SIF kom i modvind - i dobbelt betydning i første halvleg.

For det første havde hjemmeholdet modvind, og for det andet scorede AaB tre af deres fire mål i første halvleg.

SIF holdt ellers pænt stand, og de tre scoringer faldt i det 20., 25., og 35. minut. Det stærke AaB-hold havde klart overtag i spil men scorede stort set på alle deres nærgående forsøg inden pausen.

Syv minutter efter pausen erstattede Anne Kibsgaard så Lisa Mikkelsen i højre forsvarsside, og SIF havde dermed tre meget unge spillere i skikkelse af angriberen Daria Krzos, Majken Frost og Anne Kibsgaard på banen samtidig, og de gjorde det alle tre glimrende.

Der er potentiale i SIF-mandskabet - bare ærgerligt, at puljen - igen - toppes af et hold betydeligt stærkere end de øvrige. Inden sommerferien var det Vejgaard Boldspilklub, der var lokomotivet i den JS-pulje, SIF var med i, men SIF-holdet får bedre og bedre fodfæste som JS-mandskab, og udefra set skal der ikke ret meget til, før en tilværelse i Kvindeserien vest måske kan blive en realitet - hvis spillerne kan få job, familieliv, studier m.m. til at gå op i en højere enhed med fodboldspillet.

Det blev 4-0 i det 60. minut, og AaB kørte en sikker sejr i hus - en sejr mere, og AaB-andetholdet er klar til forårets Kvindeserie Vest.

- Jeg er tilfreds med spillernes indsats. Vi gjorde, hvad vi kunne og forsøgte at spille fodbold med så stærk en modstander som AaB. Andre hold vil sikkert bare losse bolden ud af kommunen, men vi forsøgte at få gang i eget spil, siger Jan Krølle Nielsen, SIF-cheftræner.