Torden og lynild for en Serie 4-premiere

image Torden og lynild satte en stopper for både Serie 4-opgøret mellem Løgstør IF og SIF samt JS-kampen mellem Løgstør IF og Aalborg Freja tirsdag aften 15/8 i Løgstør. Genrefoto: DMI
Af Jørn Eriksen
16. august 2017 kl. 11:32
Torden og lyn satte en stopper for Serie 4-mandskabets efterårspremiere på udebane mod Løgstør IF tirsdag aften 15/8. Kampen blev afbrudt efter en lille halv times spil, og nu er det op til DBU Jylland at afgøre om, kampen skal spilles helt om - stillingen var 0-0, da der blev fløjtet af - læs mere her...

Der var bogstavelig talt tænding på, da det gjaldt tredjeholdets - Serie 4's - efterårspremiere på udebane mod Løgstør IF tirsdag aften 15/8 med kickoff kl 19.00, men det var ikke blot de to mandskaber var klar til kamp.
Det var vejrguderne desværre også med masser af regn, torden og lyn som afgørende medspiller nær Limfjordens vande i Løgstør, og i den sidste ende betød det, at kampen blev fløjtet af efter en lille halv times spil ved stillingen 0-0.

Inden da havde SIF-mandskabet været ganske fint med i premierekampen mod en af puljens oprykningsfavoritter, og SIF nåede kort før det endelige slutsignal at misbruge et straffespark. Det var en dybdebold fra en af midtstopperne, Tobias Carøe Eriksen, der fremtvang straffesparket, men Jesper Gustavsen fik ikke scoret i første omgang, og på riposten var heldet heller ikke med Jakob Lumbye.

Mens Serie 4-kampen mellem Løgstør og SIF altså nåede at blive en lille halv time gammel inden, der blev fløjtet af, blev Jyllandsserie-opgøret - også med kampstart kl. 19.00 - mellem Løgstør IF og Aalborg Freja, som blev afviklet på opvisningsbanen lige ved siden af, fløjtet af første gang og midlertidigt udsat allerede efter 13-14 minutters spil. Det opgør blev efterfølgende udsat af hensyn til spillernes sikkerhed.

- Dommeren i vores kamp var ikke meget for at fløjte kampen af p.g.a vejret. Allerede efter 10 minutters spil havde jeg talt fem lyn ude over fjorden, og i løbet af de 28-30 minutter, vi spillede, nåede jeg at tælle 15 lyn over Limfjorden. Løgstør-målmanden kunne stå og se det samme og gav tydelig besked om, at han gerne så kampen fløjtet af, forklarer Kim Lyngberg, Serie 4-træner i SIF Fodbold.
- Nu må vi se, hvad der sker. Der er op til DBU Jylland at afgøre, slutter Kim Lyngberg.

Serie 4-mandskabet spiller igen på søndag 20/8 kl. 15.00 hjemme i Støvring mod Vindblæs Boldklub.