Tre kolde af Nicole

image Nicole Netopil scorede alle tre mål i Serie 1-kvindernes 3-2-sejr hjemme over Hornum IF søndag 24. september. Foto: Serie 1-kvinder
Af Jørn Eriksen
25. september 2017 kl. 11:56
Tre scoringer af Nicole Netopil inden pausen sikrede Serie 1-kvinderne en kneben 3-2-sejr i søndagens hjemmekamp mod Hornum IF, men to gule kort til SIF-mandskabet i slutfasen og en scoring af gæsterne i samme periode gjorde det hele lidt for spændende. SIF er dog fortsat på sikker kurs mod en plads i forårets Jyllandsserie - læs mere her...

Serie 1-kvinderne cementerede den oprykningsgivende førsteplads med en 3-2-sejr i hjemmekampen mod Hornum IF søndag 24/9 og gjorde sig klar til to måske afgørende udekampe i de to næste opgør mod de nærmeste rivaler i toppen af puljen, Gundersted IF og Aalborg Freja.
SIF-angriberen Nicole Netopil satte en markant aftryk i 3-2-sejren, idet hun scorede alle tre SIF-scoringer inden pausen - hun var skarp første gang i det 13. minut på en assist fra angrebsmakkeren Nikoline Bach Andersen, og den historie gentog sig tre minutter senere til 2-0. I det 33. minut blev det 2-1, men syv minutter før pausen var Nicole Netopil på færde igen med en scoring til 3-1.

- Vi leverede en fin første halvleg, men vi sparkede for megen fodbold hen over midtbanen frem for at spille fodbold i de sidste 45 minutter, og vi fik derfor ofte bolden tilbage i hovedet igen, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-cheftræner.

Gæsterne fik derfor sat SIF under unødigt stort pres i anden halvleg.

- Hornum IF havde stor ære af kampen og kunne måske have fortjent det ene point, men vi holdt heldigvis stand og vandt 3-2, fortsætter Jan "Krølle" Nielsen.

SIF-startopstillingen 4-4-2: Dea Poulsen - Sigrid Poulsen, Charlotte Lund Kærdrup, Lisa Mikkelsen og Alberte Kollerup Jensen - Line Elkjær Rasmussen, Michelle Valeur, Julie Blicher og Katja Quist Kristensen - Nikoline Bach Andersen og Nicole Netopil. Indhopperne denne gang: Ida Nielsen, Katja Uhrenholt og Lisa Christensen. Alle 14 kom i aktion i 3-2-sejren.

To gule kort til SIF-holdet med få minutters mellem indenfor de sidste 10 minutter - først ét til Lisa Christensen og dernæst ét til Michelle Valeur - betød, at gæsterne virkelig kunne satse til sidst, og det kastede en reducering til 3-2 af sig med otte minutter igen.

Inden de sidste fire kampe topper SIF-holdet Serie 1-puljen med 16 point for seks kampe - fem flere end Gundersted IF (der ikke kan rykke op p.g.a udtrækning fra Jyllandsserien efter foråret 2017, red.) og seks flere end Aalborg Freja på tredjepladsen. Kun puljevinderen rykker op i forårets Jyllandsserie, og netop Gundersted IF og Aalborg Freja er SIF-holdets to kommende modstandere på udebane henholdsvis lørdag 30/9 og lørdag 7/10.