Tuncay: Vi havde fortjent sejren

Af Jørn Eriksen
05. marts 2017 kl. 17:17
Andetholdet hos herresenior, Serie 4, er fortsat ubesejret i testkampene efter 2-2 hjemme mod Sønderup-Suldrup IK Frem fra Serie 3 lørdag 4/3. SIF-mandskabet misbrugte i slutfasen et straffespark ved stillingen 2-2 - læs mere her...

Tuncay Demirel, SIF-træner for Serie 4-mandskabet, var tilfreds med indsatsen i de sidste 70 minutter af træningskampen hjemme mod Sønderup-Suldrup IK Frem lørdag eftermiddag 4/3.

- Vi indledte lidt tungt og søvnigt, men efter 20 minutters spil vågnede vi op og sad på spillet og kom frem til så mange chancer, at vi havde fortjent sejren i den sidste ende, siger Tuncay Demirel.

Sønderup-Suldrup IK Frem kom foran efter små 20 minutters spil, da SIF-forsvaret i to tempi ikke fik clearet en bold i tide, men inden pausen udlignede Tommy Thrysøe til 1-1 på et straffespark. En af gæsternes spillere havde hånden på bolden.
SIF-startopstillingen, 3-4-2-1: Anders Jensen - Stefan Berg, Mike Hansen og Kasper Mikkelsen - Henrik Bach, Jimmi Thomsen, Tommy Thrysøe og Andreas Tarp - Mike Long og Kasper Bøgh - Mads Dahl.
Der var afbud fra trekløveret Mathias Rasmussen, Tobias Carøe Eriksen og Christian Lund. Indhopperne denne gang var Granit Gashi (begyndt at træne i SIF igen efter nogle sæsoner i Hjørring IF), Christian Rytter, Jacob Nielsen og Mark Bloch.
1-1 ved pausen.

I det 55. minut blev det 1-2 efter et boldtab i højre side, og i den sidste halve time gik SIF over til at spille 4--2-3-1 eller 4-3-3 efter temperament. Det blev 2-2 med cirka 20 minutter igen, da indskiftede Granit Gashi fandt Henrik Bach, der sendte den ind til Mads Dahl inde foran mål.
Med et lille kvarter igen fik SIF endnu et straffespark, men Mike Hansen havde ikke heldet med sig fra den hvide plet. I momentet efter følte SIF sig snydt for endnu et straffespark, da Mads Dahl blev fældet, da han ville op på riposten på straffesparket. I slutfasen havde Granit Gashi også et skud, hvor bolden tog ramte indersiden af den ene stolpe.

- Som træner kan jeg være tilfreds med, at vi spillede os frem til mange chancer i de sidste 70 minutter, og vi havde energi og overskud til at "køre på" hele kampen igennem. Til gengæld kan vi ikke være tilfredse med de første 20 minutter, og så scorede modstanderen denne gang to mål på noget nær én målchance i kampen, slutter Tuncay Demirel.

Ved 2-2 havde SIF-holdet tre-fire gode muligheder for at afgøre kampen til egen fordel, og så viste opgøret også, at SIF-holdet er blevet ganske "giftig" på holdets hjørnespark.
Serie 4-mandskabet kan dermed bryste sig af at være ubesejret i testkampene hidtil. Det blev til sejr over U 19 Vest-drengene fra SIF samt en sejr over Bælum-Solbjerg IF fra Serie 3 - og nu altså uafgjort mod Sønderup-Suldrup IF Frem fra Serie 3 - ikke så tosset endda.