Vigtig sejr til Serie 5 (1) ude over Gug

image Serie 5 (1) - med pæn hjælp fra Old Boys-afdelingen - slog Gug Boldklub 3-2 på udebane søndag 29/4. En vigtig sejr for SIF-holdet i en tæt pulje. Foto: Mathias Tille Kristensen
Af Mathias Tille Kristensen
30. april 2018 kl. 09:25
Serie 5 (1) slog søndag 29/4 Gug Boldklub 3-2 på udebane med kraftig assistance fra Old Boys-afdelingen, idet syv Old Boys-spillere trådte til. I Serie 5 rykker puljevinderne samt de 24 bedste to'ere op i efterårets Serie 4 - læs mere her...

Efter at have kæmpet hele ugen med at stille hold, lykkedes det alligevel at stille med 12 mænd til dette opgør - dog blev gennemsnitsalderen noget høj. Vi havde således hele syv spillere med, som også gør sig på Old Boys, og det betød naturligvis, at vi spillede med en stor rutine på holdet.

Vi startede kampen godt, spillede bolden godt rundt på hele banen. Vi vidste godt, at vi ikke skulle ud og løbe for meget med dem. Jeg vil sige, at Gug var lidt med, indtil vi kom foran 1-0 midtvejs i første halvleg på et mål af Osmund Olsen efter godt arbejde af Emil Ellitsgaard ude på højre kant.

Derefter sad vi på det hele i første halvleg. Vi flyttede bolden godt rundt og kæmpede godt, og vi fik også scorede til 2-0 fem minutter før pausen. Søren Bjerregaard modtog bolden ude på kanten af feltet, tog den godt med, fik drejet sin tynde krop til venstre for forsvareren og fik lagt bolden i nederst modsatte hjørne.

• SIF-startopstillingen mod Gug Boldklub: Anders Jensen - Søren Sølvkjær, Michael Lind, Mark Bloch Jensen, Hans Kristensen, Jonas Andersen, Søren Bjerregaard, Stefan Berg, Emil Ellitsgaard, Osmund Olsen og Frederik Lykke.
  • Ude på bænken: Morten Grønquist.

Vi aftalte i pausen, at vi havde gjort alt rigtigt og bare skulle forsætte.

Vi indledte lidt sløjt i anden halvleg men kom hurtigt godt med igen og sad på de. Vi kom så på 3-0 efter cirka 60 minutters spil på et drømmehug af Jonas(oldboyser). Han drejede fra stående position bolden helt op i det ene målhjørne.

Lidt senere fik Mark Bloch Jensen et gult kort for en forseelse, hvorefter Gug så kort efter reducerede på et hjørnespark fuldstændig ufortjent, men sådan er fodbold. Efterfølgende fik Gug lidt tror på tingene og endte også med at score til 2-3 med otte minutter igen, så der kom lidt spænding til sidst.

Vi holdt dem dog væk og vandt fortjent. Godt kæmpet af alle gutterne.

Og tak for hjælpen til Old Boys.

• Med den sejr indtager Serie 5 (1) tredjepladsen i pulje 96, der toppes af FK Fjordsiden, som har ni point for tre kampe. SIF og Gug har begge seks point for henholdsvis tre og fire kampe, og der er tæt opløb, idet Strandby Farsø og Sønderup/Suldrup IK Frem og har seks point på det efterfølgende pladser - begge for fire kampe. Vegger IF er sidst uden point for fire kampe.
  • I Serie 5 rykker puljevinderne op i Serie 4, men det samme gælder de 24 bedste to'ere, mens de 48 dårligste to'ere forbliver i Serie 5. Nr. 3-5 forbliver i Serie 5, mens nr. 6 rykker ned i Serie 6.
  • Det andet SIF-hold (SIF 2) er p.t. nr. fem med tre point for tre kampe i pulje 94. Svenstrup-Godthåb IF topper den pulje med ni point for tre kampe.