Zebraerne forpurrede SIF-hattrick

image JS-kvinderne havde svært ved at dirke Changs defensiv op i hjemmekampen lørdag, og det hele endte 1-1.
08. september 2018 kl. 21:04
JS-kvinderne kunne have hentet den tredje sejr på stribe i lørdagens hjemmekamp mod Aalborg Chang, der imidlertid fik 1-1 på en ultra-defensiv taktik, og samlet havde SIF-holdet heller ikke den bedste dag på kontoret - læs mere her...

Der var i det meste af kampen en solid flok af zebrastribede spillere parkeret foran eget straffesparksfelt, da JS-kvinderne tog imod Aalborg Chang på kunstgræsbanen lørdag 8/9 med kickoff kl. 16.00.

Og den sort-hvide sværm havde SIF-holdet svært ved at komme igennem på en dag, hvor spillet ikke kørte i optimale omdrejninger.

Gæsterne kom tilmed på 0-1 i det 73. minut i kølvandet på et frispark fra højre side. SIF-keeper Mette Kjær Jensen fik i første omgang fingrene på bolden, men den blev headet på overliggeren, og på returbolden stod en Chang-spiller fri og kunne score til 0-1 fra nært hold.

Kort efter fik SIF dog udlignet til 1-1. Lisa Mikkelsen satte den fuldtræffer ind på en målgivende pasning fra Monica Outzen.

- Aalborg Chang ville ikke alverden fremad banen i dette opgør. De kom efter det ene point og fik det. Vi havde spillemæssigt ikke en af vores bedste dage, men vi havde mulighederne for at komme foran allerede i første halvleg. Spillerne skal dog have ros for at blive ved med at køre på, men samlet havde vi lidt af en offday, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-cheftræner.

SIF havde klart overtag i spil og chancer, men evnen til at dirke modstandernes kompakte defensiv op var mangelfuld denne lørdag.

Alle 13 spillere i SIF-truppen kom i aktion. Der blev skiftet ind/ud i flere tempi - første gang otte minutter efter pausen og et par gange i de sidste 45 minutter.