1-0-sejr til U 19 Vest i uskøn forestilling

image Anders Dupont i sekunderne inden, han tog det straffespark, Arden/Rosendal fik ved stillingen 1-0 inden pausen.
19. maj 2017 kl. 23:42
U 19 Vest-drengenes underpræsterede spillemæssigt men hentede forårets første hjemmesejr fredag 19/5 takket være 1-0 over Arden/Rosendal. I målet brillerede SIF-keeper Anders Dupont ved blandt andet at tage et straffespark - læs mere her...

Lad os tage det positive først - U 19 Vest-drengene fik takket være en 1-0-sejr hentet den første sejr i de seneste fem kampe og holdt for anden kamp i træk modstanderne fra at score, da det fredag aften 19/5 gjaldt hjemmekampen mod puljens agterlanterne Arden/Rosendal på bane 2.
I sidste uge blev det 0-0 ude mod Jammerbugt FC i en kamp, så fire rare point er altså tikket ind på kontoen i de to seneste kampe, og med 1-0-sejren over Arden/Rosendal erobrede SIF-holdet - i hvert fald for en stund - fjerdepladsen i U 19 Vest-puljen ét point foran Frederikshavn fI (FfI), der dog - i skrivende stund - har spillet en kamp færre.

Kampens enlige scoring mod Arden/Rosendal kom allerede i det andet minut, da Sebastian Meyer fandt Marcus Skovhus Pedersen i højre side, og sidstnævnte sendte en sukkerbold ind foran mål, hvor fremstormende Mads Borup Steen sikkert satte bolden i nettet.

1-0, en drømmestart - og man havde en stor fodboldaften for det indre blik. Efter fire hjemmebane-nederlag i streg trængte SIF-holdet til at få gang i spillet på eget græs, men lad det være sagt med det samme - det blev absolut ikke en SIF-præstation, der tager skønhedspriser.
Og hvis ikke keeper Anders Dupont havde toppræsteret blandt andet ved at redde et straffespark i første halvleg, så havde SIF faktisk tabt kampen mod en modstander, der ville det hele lidt mere.

Det blev boldtabenes kamp, spil på kængurubenzin og skæve pasninger - men SIF fik dog fightet sig til de tre point blandt andet takket være, at midtstopperne Zacharias Krunderup og Frederik Pind fik spillet sig op i løbet af kampen og var omdrejningspunkterne i den defensiv, der med en anelse held og en stærkt spillende keeper i Anders Dupont holdt modstanderne fra at komme på måltavlen.

Efter pausen havde begge hold målchancer til enten at lukke kampen eller få bragt balance i regnskabet. Fra anden halvlegs start kom indhoppertrioen Niclas Plougmann, Søren Salk og Mads Frost i aktion - ud til et pusterum kom Simon Kibsgaard, Patrick Davidsen og Nikolaj Bøgh, men der manglede en hel del på de fleste parametre hos de fleste af SIF-spillerne i dette opgør.

SIF-startopstillingen mod Arden/Rosendal, 4-4-2: Anders Dupont - Simon Kibsgaard, Zacharias Krunderup, Frederik Pind og Patrick Davidsen - Nikolaj Bøgh, Nicklas Aagaard, Rasmus Brendborg og Sebastian Meyer - Mads Borup Steen og Marcus Skovhus Pedersen.
Bænken denne gang: Niclas Plougmann, Søren Salk og Mads Frost.

Næste opgave for U 19 Vest-holdet er en udekamp mod puljens aktuelle toer, Hobro IK, Den kamp spilles torsdag i næste uge 25. maj - Kr. Himmelfartsdag - med kickoff kl. 11.45 i Hobro.