2-1 forvandlet til 2-5 for U 14 Vest 2-drenge

image U 14-cheftræner Brian Foldager samlede kort op på indsatsen med sine spillere efter topopgøret hjemme mod Hobro IK i U 14 Vest 2-rækken.
03. september 2016 kl. 13:39
Førsteholdet hos U 14-drenge i U 14 Vest 2 måtte bøje sig i et topopgør hjemme mod Hobro IK lørdag formiddag 3/9. SIF førte 2-1 efter pausen, men et straffespark satte for alvor gæsterne i gang, og så endte det hele 2-5. Læs mere her...

Lad det være sagt med det samme. Det var to gode og velspillende hold, der bragede ind i hinanden på Støvring Stadion, da U 14 Vest 2-drenge havde besøg af Hobro IK i et tidligt topopgør i rækken.

SIF-spillerne kunne selvsagt ikke undgå at være en smule skuffede og frustrerede kort efter slutsignalet, hvor det stod fast, at 2-1 til SIF-mandskabet kort efter pausen i den sidste ende blev til 2-5.
Men det kørte også godt for Hobro IK i den afgørende fase, og så fik gæsterne lov til at spille lige til stregen fysisk.

SIF-mandskabet stod stærkest i billedet i første halvleg, mens gæsterne overtog seletøjet og styringen af kampen i anden halvleg.
Hobro IK kom også foran i første halvleg, men Sylvester Jensen udlignede til 1-1, hvilket var stillingen ved pausen. I anden halvleg bragte forwarden Marius Christensen SIF på sejrskurs med en scoring til 2-1.
Der skulle et straffespark til at få Hobro IK på 2-2. Flere SIF-spillere appellerede for, at bolden havde været ude over baglinjen, inden en Hobro-spiller fik sparket til bolden, der ramte en SIF-spiller - i færd med at lave en glidende tackling - på armen.

Det straffespark havde SIF-keeper Oliver Christensen til gengæld ingen chance for at gøre noget ved - Hobro-spilleren drejede bolden helt op i det ene målhjørne via indersiden af stolpen, så her kunne selv Bayern-keeper Manuel Neuer nok bare have kløet sig i nakkehårene og sagt danke schøn...

Inden den udligning havde SIF haft en pæn mulighed for at komme på 3-1 og måske afgøre topkampen.
Nu betød 2-2-scoringen omvendt, at Hobro IK satte turboen på maskineriet, og det blev til tre flotte Hobro-scoringer, så opgøret endte 2-5.

SIF-startopstillingen 4-4-2: Oliver Christensen - Oscar Hegaard, Cornelius Christensen, Jonas Kvist og Hessel Oosterhof - Sylvester Jensen, Magnus Dyrholm, Lasse Andersen og Emil Hjørringgaard - Julius Møller og Marius Christensen. Bænken denne gang: Victor Søe, Frederik Bargmann og Mads Rugren.