2-3 var en mavepuster for U 15 Vest 2

image U 15 Vest 2-drenge - her som vindere af Vildbjerg Cup 2016 - fik vendt 0-2 til 2-2, da topholdet LKB/Gistrup gæstede Støvring søndag 25/9, men gæsterne hev en smal 3-2-sejr hjem. Arkivfoto
Af Mikael Sindholt
25. september 2016 kl. 20:59
Rækkens tophold fra Gistrup var i dag på besøg i Støvring, og U 15 Vest 2-drengene var klar til at give gæsterne en varm velkomst. Her samler U 15-cheftræner - for drengene - Mikael Sindholt op på den kamp...

Den seneste kamp mellem de to hold endte 1-1 i en kamp, hvor LKB/Gistrup udlignede i 3. minuts overtid.

Vi kom bedst fra start, og kort tid inde i kampen fik Jeppe Folden slidt sig til en stor chance, men LKB-keeperen reddede forsøget.
LKB/Gistrup kom foran efter et kvarter efter en stærk aktion fra deres angriber. Kort tid efter gjorde den samme angriber det til 2-0 efter passivt forsvarsspil i vores højre side.

Efter 20 minutters spil fik Jeppe Folden en friløber fra midten, men han blev bremset af en stempling bagfra. Dommeren fløjtede frispark men undlod at uddele et klokkeklart rødt kort. Jeppe måtte desværre udgå i situationen. Kort før pause fik vi fortjent reduceret til 1-2, da Mikkel Drejer headede et frispark fra Samuel Angelo i mål.

I anden halvleg sad vi på alt spillet og kom fortjent på 2-2. Samuel Angelo fandt igen Mikkel Drejer. Denne gang på et hjørnespark.
Midt i halvlegen kom Jeppe Folden på banen igen, og han fik en stor mulighed for at gøre det til 3-2. Flot opspil og gennembrud af Max Jørgensen, men Jeppe kiksede desværre sin afslutning.

Daniel Sejer kom også frem til store chancer, men manglede den sidste skarphed. Kort efter sov SIF-forsvaret i få sekunder, og det blev straffet. 2-3 og en stor mavepuster til drengene, der havde styret løjerne i hele anden halvleg.

SIF-drengene havde desværre ikke kræfter til endnu et flot comeback, og LKB/Gistrup løb med sejren.
Men flot kamp af SIF-drengene, der fik vist godt spil, god fight og fantastisk moral.