3-0 til U 16-pigerne ude over Gug

image U16-pigerne i Mesterrækken slog Gug 3-0 på en dag, hvor SIF-spillet ikke sad helt i skabet. Foto: Hanne Andersen
Af René Qvist
10. maj 2017 kl. 14:51
U 16-pigerne i Mesterrækken skulle i deres seneste kamp møde Gug på udebane. Et hold, som Mesterrække-pigerne ikke havde mødt før, men et hold, vi trods alt havde lidt kendskab til, da de var i pulje med vores andethold for et år siden. Det fortæller SIF-træner René Qvist mere om her...

Kampen startede som mange af kampene, U 16-pigerne spiller - vi havde det meste af spillet. Men i modsætning til mange tidligere kampe satte vi kun 2-3 afleveringer sammen og måtte så erobre bolden tilbage igen. Sådan foregik stort set hele første halvleg.

Vi lavede rigtigt mange fejl, kunne ikke ramme hinanden, vi stod og så på i nærkampene, og på trods af 2-3 større chancer, som vi burde vi have scoret på, skulle vi hen til sidste minut i første halvleg, før vi kom foran.
Julie Frank blev sendt afsted i dybden og fik bragt SIF-pigerne foran 1-0.

I pausen fik SIF-pigerne en mindre balle - fuldt fortjent, da jeg tror, det er det ringeste, jeg har set dem spille det sidste år. Vi aftalte, vi skulle løbe for hinanden, turde tage vores nærkampe, sætte fart i spillet og generelt løfte vores indstilling.

Det hjalp en smule - dog uden vi kom i nærheden af det, de her SIF-piger kan. Dog fik vi en god start på anden halvleg.
Der var knapt spillet et minut, før Julie Frank kom fri på kanten og fik spillet Mathilde Holmgaard fri på midten, en lidt ufarlig bold, men Mathilde Holmgaard forfulgte chancen og nåede den lige lidt før målmanden og 2-0. Herefter gik der stilstand i det, og vi skulle hen til 20 minutter før tid, før der skete noget igen. På et hjørnespark fra Signe Olesen fik Emilie Godskesen Dam bolden i nettet til 3-0.

Det blev også kampens resultat. Vi var aldrig var pressede i den her kamp, men alligevel vandt vi 3-0 på en offday.
Næste kamp er på udebane mod Nibe 15. maj.

SIF-truppen mod Gug Boldklub: Thilde Møller Nielsen, Anne Kibsgaard, Emilie Godskesen Dam, Emma Søndergaard, Julie Frank, Katrine Andrea Jensen, Katrine Haals Stenvang, Majken Frost, Mathilde Holmgaard, Signe Olesen, Sisse Marie Holmgaard og Tanja Pedersen.