3-2 vekslet til 3-4 for U 17-drenge

image U 17 Vest-drenge vendte 0-2 til 3-2 for så at tabe kampen 3-4, da LKB/VFB/RKG gæstede Støvring Stadion onsdag aften 7/9. Arkivfoto
Af Jakob Jensen
08. september 2016 kl. 13:19
U 17 Vest-drenge indkasserede onsdag aften 7/9 det andet nederlag i træk, da det blev til 3-4 hjemme mod LKB/VFB/RKG (Gistrup/Vaarst-Fjellerad/RKG Klarup). Undervejs vendte SIF-holdet 0-2 til 3-2 og havde chancerne til at komme foran 4-2. SIF-træner Jakob Jensen samler her op på opgøret...

Vi var ellers - inden kampen - blevet advaret, da LKB/VFB/RKG havde slået Hjørring 4-1 i deres sidste kamp.

Vi indledte kampen okay, dog lidt forsigtigt og spillede egentlig bolden godt rundt. Vi skulle dog snart finde ud af, hvordan de ville gribe kampen an. Helt i front havde de en sygt hurtig spiller, og han blev sat op med lange dybe bolde, som vi havde svært ved at få clearet. Og han bragte da også LKB/VFB/RKG i front ret hurtigt ind i kampen.

Vi var stadig ikke helt oppe i gear, og modstanderne kom også på 0-2 efter en fiks frisparkskombination. Iøvrigt begået mod spilleren, som scorede deres første mål.
Vi var noget rystede men havde dog stadig bolden mes. Det kom dog til at se endnu sværere ud, da vi kort trak et gult kort til Casper H.

Mærkeligt nok virkede det som om, at det gule kort vækkede os. Vi hævede niveauet, indstillingen og vores fight og fik pludselig rigtig godt fat i dem.
Inden pausen fik vi reduceret til 1-2, da Andreas efter et hurtigt angreb fandt Gustav bagerst i feltet. Pausestillingen var 1-2.

Vi var hurtigt klar efter pausen, da vi efter reduceringen kunne mærke, at vi var lidt ovenpå. Og ret hurtigt fik vi scoret igen, da Gustav tiltrak et par mand og derefter spillede Jens, som prikkede bolden i kassen til 2-2.

Og kort efter fuldendte vi comebacket med 3-2-scoringen, som Malthe C. headede ind efter en dødbold fra Casper H.

LKB/VFB/RKG var nu helt ude af kampen, og det trak op til en 4-2 scoring.

Dommeren delte herefter to gule gule kort ud, ét til Kasper P og ét til LKB/VFB/RKG.

Desværre skete der så det klassiske i fodbold. På deres første farlige omstilling i anden halvleg løb deres bedste spiller fra os fra midten og på tværs. Han serverede bolden til udligning 3-3.

Og som om det ikke var nok, så scorede de også sejrsmålet til 3-4 på en tilfældig dødbold bagerst i feltet, som de headede ind.

Vi pressede på i de sidste minutter og havde igen et par store muligheder, men istedet for en udligning indkasserede vi endnu et tyndt gult kort til Kasper D.

Lidt synd, at der skulle uddeles fire gule kort i en kamp, der ellers langt fra var hårdt spillet eller ond. Og dobbelt ærgerligt, at vi ikke fik lukket kampen på en af de store chancer, vi havde i anden halvleg - efter vi fortjent var kommet tilbage i kampen.

Vi må dog også erkende, at LKB spillede godt og klogt og ikke helt ufortjent tog sejren. Puljen ser nu vildt åben og spændende ud med fire hold på andenpladsen med seks point. Næste udfordring er rækkens nummer ét, Hjørring IF, nu på søndag kl. 11.00 i Hjørring.