9 på stribe for U 15-piger Mesterrække

image U 15-piger Mesterrække slog Romalt IF 2-1 i næstsidste spillerunde og slutter af lørdag 16/6 på udebane mod Randers Freja, inden det så gælder JM-kampene. Foto: U 15-piger
Af René Qvist
14. juni 2016 kl. 12:42
Søndag 12 juni skulle U 15-piger Mesterrække spille mod nr. 2 i puljen, Romalt IF, på udebane. Og med en sejr ville SIF-mandskabet havde vundet 9 kampe i træk. Her samler SIF-træner René Qvist op på den kamp. Læs mere her...

Vi startede lidt nervøst, og allerede under opvarmningen virkede vi til ikke at være helt der, hvor vi skulle være. Men pigerne viste sig mere klar end Romalt, og efter 14 minutter kom vi på 1-0.
Signe Olesen modtog bolden på midtbanen, og med en skarp aflevering gennem Romalts bagerste kæde sendte hun Natasja Ludvigsen mod mål Natasja svigtede ikke og bragte os på 1-0.

Kort tid efter fik Romalt et frispark midt på vores banehalvdel, og de slog den mod bagerste område i feltet. Vi fik ikke dækket op på deres løb, og pludselig var de på 1-1.
Der skulle dog kun gå yderligere 2 minutter, inden vi kom foran igen. Natasja pressede deres bagerste godt og fik erobret bolde for slutteligt at sparke den i kassen, et rigtigt energimål.

Herefter pressede vi Romalt helt i bund. De kom stort set ikke over midten, og vi rullede frem med angreb. I den periode havde vi skud på stolperne ved Laura Thybo og Julie Frank, langskud fra Signe Olesen og et godt hovedstød fra Natasja Ludvigsen.

Vi brugte anden halvleg til at prøve lidt af, og Romalt kom bedre med i kampen dog uden at blive farlig. Vi kom frem til flere store chancer i anden halvleg ved Mathilde Holmgaard, Julie Frank og Maria Djurhuus. Vi var ikke så skarpe, som vi plejer, så det skal vi arbejde med inden kampene om JM.

Men en fuldt fortjent sejr mod Romalt - en sejr, der nemt kunne være blevet større. Men vi fik 3 point med hjem og er stadigt ubesejret i foråret. Nu mangler vi en udekamp på lørdag 16/6 mod Randers Freja, og herefter står den på kampe om JM.
Det glæder hele truppen sig meget til. Første JM-kamp er tirsdag 21 juni kl. 19.00 på hjemmebane mod Vodskov.

Med sportslig hilsen
René Qvist, cheftræner for U 14-, U 15- og U 17-piger i SIF Fodbold

U 17-pigerne i U 17 1-rækken - allerede kredsvindere - slutter i øvrigt forårets kampe af med en hjemmekamp tirsdag 14/6 kl. 19.00. Modstanderen er Hadsund Boldklub.