Anfører takkede af med fire mål

Af René Qvist
09. juni 2016 kl. 12:49
Målfest af Sofie Skree Qvist i sidste kamp for U 15-1 piger inden klubskifte til AaB - hattrick i første halvleg i 4-0-sejr i sidste spillerunde hjemme mod Farsø/Ullits IK. Læs mere her...

Onsdag aften 8/6 skulle U 15 1-piger - allerede puljevindere - spille sidste kamp i turneringen. Kampen var samtidigt anfører Sofie Skree Qvists sidste kamp på holdet, inden hun skifter til AaB til sommer.

På en aften, hvor holdet spillede rigtigt godt og fik kombinationerne til at flyde, var især en spiller i ekstra hopla. Efter 10 minutter med godt pres fik Sofie Skree Qvist bolden på midtbanen, og fra 25 meters afstand kanonerede hun bolden op under overliggeren til 1-0 til Støvring.
Fuldt fortjent på det tidspunkt, da SIF-pigerne sad fuldstændigt på kampen. Midtbanen - derudover Sofie bestod af Selma Martinez, Emma Søndergaard, Louise Munk og Julie Christiansen - pressede konstant Farsø, og de fik aldrig ro til opspil. Samtidig var angrebet med Mette Holm og Laura Kragelund en konstant trussel mod Farsøs forsvar.

Efter 18 minutters spil kom Støvring på -2-0. Et hjørnespark blev hurtigt spillet kort til Sofie af Mette, og et træk ind i banen og en ny flot afslutning helt oppe i det ene målhjørne af Sofie.

Det skulle blive til et ægte hattrick af Sofie. I første halvlegs sidste minut blev det til 3-0. Et nyt hjørnespark blev sat hurtigt igang af Mette og Sofie, de spillede bandespil et par gange uden om Farsø´s spillere, som var helt rundtossede, og med en inderside på kanten af feltet fra Sofie fuldente hun sit hattrick, og 3-0 ved pausen til pigerne fra Støvring.

I pausen kom Nikita Bang Hartmann ind og kort tid efter Yasmin Gribby, og SIF-pigerne fortsatte det gode spil.
Forsvaret med Malene Jensen, Fie Bols og Katrine Jensen holdt Farsø fra chancer, og målmand Helen Suk var klar de få gange, hun blev involveret i kampen.
Farsø forsøgte at spille lidt hårdt, men heldigvis gik pigerne ikke med på legen. Og i det 48. minut fik vi frispark på kanten af feltet, da der blev gået hårdt til Laura Kragelund. Sofie fik chancen og svigtede ikke. Hun så hullet i muren, og med et godt placeret spark ude ved den ene stolpe uden chancer for målmanden bragte hun Støvring foran 4-0.

Vi spillede en rigtigt flot anden halvleg, men modstanderne begik mange frispark. Vi følte, vi skulle have haft et straffespark i det 55. minut. Vi kom til store chancer i anden halvleg ved Mette Holm, Laura Kragelund og Nikita Hartman, men ind ville bolden ikke. Og i sidste minut havde Sofie en afslutning på stolpen.

En super flot kamp af holdet endnu en gang, og man gik ubesejret gennem forårets 10 kampe med maksimumpoint 30, samt en så flot målscore som 29-2.
Når man skal spille sidste kamp for sit hold, så må man sige, det var en flot afskedskamp for Sofie Skree Qvist.
Hun vil i den sidste tid i den blå SIF-trøje være en del af U 15 Mesterrække-holdet, der mangler at spille to kampe, og som snart skal igang med kampene om det jyske mesterskab. Sofie har allerede spillet et par træningskampe med pigerne i AaB.

Støvring IF ønsker Sofie alt muligt helt og lykke i AaB, og vi glæder os til at følge hendes udvikling.