Drømmemål i vigtig kamp

image Andetholdet hos U 15-drengene hentede den anden sejr i træk, da U 15 1-holdet slog HVH 2-1 på udebane. Arkivfoto
Af Brian Østergaard Larsen
10. maj 2017 kl. 14:14
Andetholdet hos U 15-drengene satte sejrsmålet til 2-1 ude mod HVH ind to minutter før tid i et opgør, hvor SIF-holdet i U 15 1-rækken virkelig måtte slide for at hive en fortjent sejr hjem. Det fortæller U 15 1-træner Brian Østergaard Larsen mere om her - læs mere her...

Det taktiske oplæg til tirsdagens kamp blev lagt, og drengene var heldigvis toptændt til denne kamp.
Det viste sig hurtigt, at vi på mange områder var et bedre hold. I de første 10-15 minutter var vi total styrende og fik spillet os til afslutning næsten hver gang, vi var i nærheden af deres mål.

Men desværre uden scoringer, og HVH formåede at fighte sig tilbage i kampen takket være hårdt spil og masser af vilje, men heldigvis havde SIF-drengene samme vilje og fighterevner. Forskellen var bare, at vi var klart bedst på bolden, hvor de tit sparkede lange bolde og så tog den derfra.

Spillet bølgede lidt frem og tilbage med masser af nærkampe og intens spil, men efter i det 29. minut kom kampens detalje.

Rasmus Næsby Schrøder modog bolden omkring buen på deres banehalvdel, tog et træk og klappede bolden op på underkanten overliggeren - bolden gik i kassen. Et rigtigt drømmemål.

Desværre holdt vores føring ikke ret længe. Minuttet efter udlignede HVH, men der sker ikke så meget mere i første halveg. Jeg følte, at vi kunne gå til pause med kun 1-1 - vi havde været det bedste hold og skabt flest chancer.

I pausen lavede vi et par taktiske justeringer. Det samme billede tegnede sig i anden halvleg. Vi var det bedst spillende hold, og de levede forsat på lange bolde, men vores defensiv var heldigvis klog nok til rydde påpasseligt op. Vi skabte de fleste chancer i anden halvleg og burde måske have lukket kampen tidligere, men heldigvis kæmpede drengene ekstrem hårdt og blev ved med at presse på. Deres eneste afslutning i anden halvleg tog Frederik Rudkjøbing sig flot af, han tog over for Andreas Jensen som stod i første halveg i SIF-målet.

To minutter før tid lykkedes det os endelig at score det forløsende mål til 2-1, Asger Stahl Olsen, som på tidspunkt var skuffet frem som kantspiller, brød igennem deres ståldefensiv, og han fandt flot Anders Schmidt, som bankede bolden i kassen til 2-1 i SIF-favør. Herfra kæmpede SIF-drengene ekstrem hårdt og kunne fortjent løfte armene i vejret. De fik den anden sejr i træk.

Den her sejr fortæller alt om, hvad dette hold består af. Defensivt og offensivt fungerer holdet - en sejr som drengene godt kan være stolte af. Den måde, drengene jagtede 2-1-målet på helt til det sidste, var stærkt gået. Tak til dem, der var med til at bakke SIF-drengene op i dette opgør.

Næste opgave for U 15 1-holdet er onsdag 17 maj, hvor Hornbæk kommer på besøg.

SIF-truppen i kampen mod HVH i U 15 1-rækken: Albert Højlund, Anders Ljungberg Schmidt, Andreas N. Møller Nielsen, Asger Stahl Olsen, Daniel Mølholt Sand, Gustav Olsen, Jesper Jakobsen, Johan Ertmann Andersen, Johannes Tejg Krunderup, Lasse Bisgaard Jensen, Rasmus Næsby Schrøder,Frederik Rudkjøbing, Mads Winkler og Magnus Kock Christmann.