Flot 4-1-sejr til U 14 Liga 5-drenge

image Brian Østergaard Larsen (t.v.) - her sammen med sportschef Rasmus Gissel, da aftalen omkring U 14-andetholdet blev landet - kunne glæde sig over, at U 14 Liga 5-tropperne tog andenpladsen med 4-1-sejren ude over Nibe/Aars forleden. Arkivfoto
Af Brian Østergaard Larsen
28. august 2017 kl. 17:47
Andetholdet hos U 14-drenge i U 14 Liga 5 overtog den vigtige andenplads, da det blev til en 4-1-sejr over Nibe/Aars på udebane forleden. Det fortæller SIF-mandskabets træner, Brian Østergaard Larsen, mere om i dette indlæg - læs mere her...

Der var lagt op til et topbrag for andetholdet hos U 14-drenge i U 14 Liga 5 forleden på Aars Stadion - en meget vigtig kamp for begge hold, da begge hold er i spil til en af de to oprykningspladser i efterårets pulje.
Vi havde inden kampen haft en lidt blandet start med en sejr og et nederlag, mens Nibe/Aars havde vundet deres to første kampe.

Efter vores nederlag mod Svenstrup var jeg på spionopgave, da jeg så Gug mod netop Nibe/Aars, da disse detaljer kunne gå hen og blive kampafgørende.

Dagens taktik blev lagt, og der var fuld fokus på fra alle sider. Kampen blev indledt med nervøst spil fra begge sider. Nibe/Aars kunne med en sejr trække lidt fra os, og vi kunne erobre andenpladsen fra dem med en sejr.
Kampen var meget lige i indledningen - dog uden, at nogen af holdene satte sig for alvor på spillet,
Nibe/Aars kom desværre foran efter små 18 minutter på lidt af et kludemål, men alle mål tæller. Heldigvis fik vi hurtigt styr på spillet og slog hurtigt igen, da Magnus DP scorede på en af de bolde, der kunne gøre ondt på dem. Herfra syntes jeg, at vi på mange måder var et klart bedre hold, og vi holdt dem pænt væk fra chancer. I første halvegs overtid scorede vi heldigvis igen, og igen med Søren Sandager i oplæggerens rolle, da han den her gang spillede Matihas Rytter fri, så han flot kunne score til 2-1.

I pausen var vi enige om at holde vores taktiske oplæg, men desværre begyndte vi lidt usikkert, og de øjnede måske en udligning, men heldigvis fik SIF-drengene hurtigt ro på spillet og styrede spillet igen. Vi holdt dem fra det helt vilde blandt andet takket være en velspillende bagkæde.

I det 62. minut kom forløsningen, da en meget velspillende Markus Jensen lagde op til Valdemars 3-1-mål, og sejren var nu tæt på at være i hus, men drengene fortsatte det flotte spil og pressede på for at score til 4-1 målet.
Kort tid efter kom scoringen til 4-1 til SIF, da en hård kæmpende Samvær Khallouf flot fik prikket bolden videre til en velspillende Søren Sandager.

Kampfakta:
18. min: 1-0 Nibe/Aars
21. min: 1-1 Magnus DP Ass. Søren Sandager
35. min: 1-2 Mathias Rytter Ass. Søren Sandager
62. min: 1-3 Valdemar Buus Kjær Ass. Markus Jensen
62. min: 1-4 Søren Sandager Ass. Samvær Khallouf

Kan vi holde dette niveau og forsætte med at bygge på, venter der rigtig mange point på os. Stort tillykke til drengene med denne indsats og de velfortjente tre point - til sidst tak til Thomas Jensen for hjælpen og de fremmødte forældre for deres opbakning.