Flot sejr til de seje U 13-/ U 14-piger

image SIF-pigerne vendte 0-1 til en flot 2-1-sejr hjemme mod St. Restrup IF fra U 14 Liga 2 i årets første træningskamp. Foto: U 13-U14-piger
Af Kaj Zacho
17. februar 2019 kl. 11:35
U 13-/U 14-pigerne hentede lørdag 16/2 en herlig sejr i deres første træningskamp i fodboldforåret 2019, da St. Restrup IF fra U 14 Liga 2 blev besejret 2-1 i et opgør, der strakte sig over tre halvlege af 25 minutter - læs mere her...

Det var en fantastisk solrig lørdag 16/2, hvor pigerne skulle vise træner-trioen, at det, vi går og arbejder med to gange om ugen til træning, også virker i kampe. Vi var (kan jeg vist roligt sige ) tre meget spændte trænere, der virkelig havde glædet sig til at få pigerne i kamp mod et Liga 2-hold fra St. Restrup IF.

Dem, der var udtaget var: Jessica , Sarah, Amalie, Nanna, Lærke (som desværre blev syg ), Marie A, Maja, Clara, Laura, Skov, Simone, Sisse, Sofie og Sara B.

Vi havde på forhånd aftalt med modstanderen, at der skulle spilles 3 x 25 minutter, hvilket gav os mulighed for at ændre opstilling tre gange i løbet af kampen. Vi vil gerne sende et signal til pigerne om, at de skal kunne bruges på flere pladser, uden det svækker holdet væsentligt. Et vigtigt kort at kunne spille, når det bliver alvor, og vi skulle blive ramt af afbud og skader.

I kampens start havde vi svært ved at finde ro inde på banen, og St Restrup fik mere spil med bolden, end vi havde ønsket os, men vi skulle jo lige i gang. Vi fik mere og mere fat i at bryde Restrups opspil, og det betød, at vi nu kunne begynde at spille lidt mere med bolden. Det gav et frispark til SIF efter cirka 10 minutter, som Bjerregaard sendte fint ind i feltet, hvor der via lidt klumpspil blev udløst et hjørnespark til os. Det blev sparket hårdt men desværre bag mål...

Træner-trioen blev mere og mere tilfreds med det, de så inde på banen. Pigerne begyndte virkelig at få fat i defensiven, og derved begyndte boldomgangen helt klart at skinne igennem.

Vi dominerede kampen, og hvis St. Restrup fik held med deres spil, var det kun fordi vi lavede fejl. Cirka 24 minutter spillet, og Marie opsnappede bolden og lagde den flot af til Sisse, som desværre ikke fik bolden sparket i mål. Men flot hurtigt opspil, og det var vel blot et spørgsmål om tid, inden vi kom på tavlen.

Pause: Vi fik sat nye spillere ind og gav andre nogle uvante pladser - netop for som før omtalt, at de skal kunne flyttes rundt med i kampene.

Selvom vi fik rørt så meget rundt i gryden, fortsatte pigerne bare med at imponere. De spillede fortsat fornuftigt i betragtning af, det var første kamp, og rusten lige skulle bankes af. Det eneste, der sådan set manglede, var mål.

Når man tager en lille "koger" i defensiven, straffes det med det samme uanset, hvor meget man ellers selv som hold styrer spillet. Det oplevede vi efter 15 minutters spil af anden halvleg. St. Restrup fik en friløber og satte bolden forbi Sarah i målet. 18 minutter spillet, og vi spillede os frem til en kæmpechance, men bolden ikke kom i mål.

Vi faldt desværre længere og længere tilbage på banen, og vi virkede trætte, hvilket var naturligt så tidligt på sæsonen, men vi ville helst ikke gå helt ned på det.

Pause: Igen fik vi justeret lidt ,og vi fik sagt til pigerne, at de skulle brænde det sidste krudt af og ikke hæfte sig så meget i resultatet, da det jo var en træningskamp.

Men SIF-pigerne ville det anderledes, hvilket resulterede i en udligning til 1-1 via klumpspil i det lille felt. Alle fremmødte tilskuere (næsten som på Aalborg Stadion) kunne juble og klappe fortjent ind til pigerne.

Herefter fik pigerne godt nok sat gang i løjerne. De knoklede virkelig, og selvom alt måske ikke var lige kønt, formåede de at holde bolden på vores fødder, og i det 18 minut af tredje halvleg fik Sisse sendt et godt skud afsted, dog uden scoring.

Skov bankede på måldøren efter 19 minutter med et godt langskud, men bolden sad desværre lige på gæsternes keeper, som nu virkelig havde fået noget at se til. 21 minutter spillet, og Sofie fik en chance, som hun " snublede "i, og derfor løb den ud i sandet. Men positivt at se så mange forskellige bød ind med afslutninger på daværende tidspunkt.

OG SÅ KOM FORLØSNINGEN, og et jubelbrøl af olympiske dimensioner fra de kære tilskuere kunne høres i Støvring og omegn, da Sisse smadrede bolden i nettet og derved sørgede for en flot fortjent 2-1-sejr til SIF.

Opsummering: Flot indsats af alle pigerne og trænerne, som holdt hovedet koldt og fik hevet den fortjente sejr i hus. Dog velvidende, at der jo ( heldigvis) er plads til forbedringer, men stor ros til jer alle.