Fra 1-3 til 3-3 og så 3-4 til allersidst

image U 16-drenge Liga 2 - her en situation fra hjemmekampen mod Eastside Viborg - førte 1-0 hjemme mod Hobro IK, kom bagud 1-3, fik udlignet til 3-3 med to minutter igen for så at tabe kampen 3-4. Arkivfoto
03. oktober 2017 kl. 10:18
Førsteholdet hos U 16-drengene i U 16 Liga 2 fik vendt 1-3 til 3-3 i hjemmekampen mod Hobro IK forleden, men gæsterne sikrede sig alle tre point på en scoring til 3-4 i kampens døende minutter. Læs mere her...

U 16-drengene hos Støvring IF skulle forsøge at følge op på den rigtig flotte udebanesejr i forrige weekend i Thisted i U 16 Liga 2.
Endnu engang lagde Støvring græs til et topopgør i U 16 Liga 2-rækken, denne gang gæstede Hobro IK, Støvring Stadion. Kampen var blot to minutter gammel, da angriber og Støvring-topscorer Jeppe Folden klinisk sparkede en hoppende bold i kassen. En start lige efter bogen.
Støvring-holdet kom rigtig godt ud til dagens kamp og var i de første 30 minutter banens klart bedste hold.

- Vi skaber altid rigtig mange chancer, dog har vi i de sidste par kampe manglede skarpheden, når muligheden byder sig. Det gjaldt også mod Hobro IK. Vi kom godt fra land og skabte fem potientielle målchancer, dog var skarpheden forblevet i omklædningsrummet, siger Joakim Nielsen, cheftræner for U 16-drengene i SIF Fodbold.

Efter den flotte Støvring åbning, tog Hobro IK langsomt over og satte sig på spillet. Hobro pressede godt på og udlignede kort før pausen.
Pausestilling: 1-1.

- Hobro fik udlignet kort før pausen. Vi manglede kommunikation fra vores bagkæde, som clearede en ufarlig bold ind i midten, hvor Hobro-topscorer Laurs Skjellerup kynisk sparkede den forbi en chanceløs keeper i Støvring målet, fortsætter Joakim Nielsen.

Begge hold kom forsigtigt ud til anden halvleg, som tydeligt kunne ses på spillet - to hold, som gerne vil have bolden på egne fødder.
Hobro kom dog både på 1-2 og 1-3, henholdsvis på et direkte frispark og en dybdebold ned bag Støvring-bagkæden.
1-3 nede - og med tre afgørende spillere siddende på bænken - var det virkelig op af bakke for U 16-drengene. Selv denne udfordring skulle vise sig at være overkommelig. En skarp og særdeles velspillende Nikolaj Christiansen hamrede bolden op i målhjørnet fra 20 meters afstand, og det bankede fornyet tro på tingene ind på SIF-holdet.

Måltavlen viste 75 minutter, og en udligning skulle jagtes. Forsvarsgeneralen Nicklas Elvstrøm blev smidt helt op foran for at skabe nogle tilfældigheder og true i luftrummet. Dette gav pote blot to minutter før slutsignalet, da et flot opspil gav en tilfældighed i Hobro-feltet. Jeppe Bloch Jensen havde sidste fod på bolden, og han hamrede den ind og udlignede til 3-3.

Så skulle man tro, at Støvring-mandskabet ellers havde lært af tidligere kampe. Hobro IK ville det dog anderledes og jagtede sejrsmålet til allersidst, hvor de tilkæmpede sig et hjørnespark.Bolden blev opsamlet ude foran feltet og sparket i mål til 3-4.

- Vi spillede 30 rigtig gode minutter i dette opgør. Generelt er jeg tilfreds med det, drengene viste de første 30 minutter. Vi skal dog i den grad finde en anden indstilling og attitude frem til de næste kampe, hvis det skal lykkes os at spille med helt i toppen af puljen, slutter Joakim Nielsen.

SIF-truppen i 3-4-nederlaget hjemme mod Hobro IK: Kasper Buus Niss, Robert Ørtoft, Nicklas Elvstrøm Christiansen, Max Jørgensen, Malthe Serup Hannesbo, Christian Kold, Johan Wisholm, Jeppe Bloch Jensen, Jeppe Folden, Samuel Angelo, Mikkel Drejer - indhopperne denne gang:Frederik Plough Lapirtis, Nikolaj Christiansen og David Sandu.

Der mangler fortsat fem spillerunder i U 16 Liga 2-puljen. Næste opgave for SIF-mandskabet er en hjemmekamp på lørdag 7/10 kl. 12.45 mod Viborg Søndermarken IK.