God fight sikrede U 19 3-2-sejr over BI

image U 19 Vest-mandskabet efter den vigtige sejr på 3-2 ude over Brønderslev IF.
30. marts 2017 kl. 10:40
U 19-drenge Vest hentede forårets første sejr, da det onsdag aften 29/3 blev til en 3-2-sejr mod Brønderslev IF (BI) på kunstgræsbanen i Brønderslev, og de tre point blev sikret på god holdmoral og fornem fight, da tingene strammede til. Læs mere her - friske fotos...

Undervejs vendte SIF-mandskabet, der tabte 0-4 til Jammerbugt FC i holdets forårspremiere i søndags, nemlig 2-0 til BI til slutcifrene 2-3, og i de afsluttende minutter brændte det i flere omgange alvorligt på foran Anders Dupont i SIF-målet.

SIF-startopstillingen 4-2-3-1 mod BI: Anders Dupont - Sebastian Meyer, Mads Frost, Frederik Pind og Andreas Peter Hansen - Zacharias Krunderup og Asger Bundgaard Nielsen - Mads Borup Steen, Nicklas Aagaard og Marcus Skovhus Pedersen - Niclas Plougmann.
Udskiftningsbænken denne gang: Søren Salk, Rasmus Brendborg og Nikolaj Bøgh.

BI kom foran 1-0, da de omsatte en ripost fra en ellers - igen - velspillende Anders Dupont i SIF-buret. Den nedgående sol generede tydeligt Dupont på det direkte frispark, der kastede riposten af sig, og det blev også 2-0 inden pausen, da BI - for let - fik scoret på en dybdebold ned over SIF-forsvaret i sekunderne efter et nærgående SIF-forsøg i den anden ende af banen.
2-0 til BI, ikke lige den indledning på kampen, man havde drømt om i SIF-lejren, i kølvandet på det ciffermæssigt lidt for store 0-4-nederlag til Jammerbugt FC hjemme i Støvring i forårspremieren få dage tidligere.

Men det blev der heldigvis lavet om på. Det var ikke lige kønt spillemæssigt alt sammen, men SIF-mandskabet fightede sig tilbage i kampen, og inden pausen fik Niclas Plougmann reduceret til 2-1, da han blev spillet fri i højre side og sendte bolden fladt i nettet ved fjerneste stolpe.
Fem minutter før pausen indkasserede SIF-anfører Zacharias Krunderup et gult kort og 10 minutter til afkøling for en frispark i kølvandet på et unødvendigt boldtab af Mads Borup Steen - 1-2 ved pausen.

I undertalsperioden i anden halvlegs start kom SIF så også på 2-2. Marcus Skovhus Pedersen blev spillet fri i venstre side, og han gled elegant til baglinjen og spillede slutteligt Niclas Plougmann fri tæt inde under mål. Samme Marcus Skovhus Pedersen havde ved 1-2 inden pausen en gigantisk mulighed for at udligne til 2-2, da han pludselig fra land afstand fik mulighed for at score i et tomt BI-mål, men præcisionen i venstrebensskuddet var desværre ikke god nok.
2-2, kort efter pausen - og kampen var helt åben igen.

Og SIF moslede og sloges videre, hvilket gav gevinst cirka 15-20 minutter efter pausen. Den offensive midtbanespiller Nicklas Aagaard satte fuldtræfferen til 3-2 ind som punktum på et godt SIF-angreb.

Efter pausen blev der rokeret lidt rundt, da trioen på udskiftningsbænken kom i aktion, da SIF var blevet fuldtallige igen efter anfører Krunderups gule kort.
SIF havde den "pæneste" spillemæssige periode i kampen ved stillingen 3-2, men det blev alligevel en hektisk og hæsblæsende afslutning, da BI fik held med at komme frem til to-tre muligheder, hvor både fight og held betød, at SIF holdt fast i alle tre point. Søren Salk nåede at komme på tværs og få en fod på, da en BI-spiller slap fri i feltet med få minutter igen, og keeper Anders Dupont måtte også hive en redning frem, da det var allermest nødvendigt.
BI var på et tidspunkt reduceret til 10 mand efter pausen, da en spiller fik gult kort og 10 minutters afkøling efter at være buldret alt for voldsomt direkte ind i SIF-målmand Anders Dupont.
SIF holdt stand og forsvarede 3-2-føringen hjem. Tre lune point var sikret.

Hos SIF, hvor alle mand fightede fint, var der efter kampen flest stemmer til midtstopperen Mads Frost og midtbane-dynamoen Asger Bundgaard Nielsen i fidusafstemningen blandt spillere og trænere. De gjorde det også glimrende begge to hele kampen igennem.

U 19 Vest spiller igen allerede på lørdag på udebane mod Arden/Rosendal, og det sker på IK Rosendals hjemmebane i Hørby Skoleby ved Hobro.