Hård skæbne for U 14 Vest 2-drenge

image U 14 Vest 2-drenge førte 2-1 indtil fem minutter før tid hjemme mod Thisted FC i en direkte duel om andenpladsen i puljen, men gæsterne fik scoret to gange til sidst og vandt 3-2. Arkivfoto
Af Brian Foldager
11. september 2016 kl. 10:01
Skæbnen var hård ved U 14-drengene, de havde besøg af Thisted FC i U 14 Vest 2 lørdag 10/9. Her samler U 14-cheftræner Brian Foldager op på det opgør, der var en direkte duel om andenpladsen i puljen. Læs mere her...

Det var forventet, at det ville blive en meget svær kamp. Hobro IK og Thisted FC har lagt sig i toppen af kredsen. De spillede uafgjort i deres indbyrdes kamp og har ellers gjort rent bord. SIF var - inden lørdagens kamp - nr. tre med seks point for fire kampe, så hvis vi ville hænge på i toppen af puljen, skulle der point på kontoen denne lørdag.

Vigtigheden af kampen var dog langt fra at se i SIF-spillernes præstation i første halvleg. Der stod Thisted på alt. Vi var underlegen på fysikken, var bange for at tage duellerne, ingen løb uden bold og et pasningsspil, vi ikke kunne være bekendt.
Stik mod spil og chancer kom vi alligevel foran midt i halvlegen. Julius Møllers skud blev rettet af, og bolden sejlede hen over Thisted- keeperen. Det så ud til, vi for en gang skyld havde lidt held med os!
Da Thisted FC lidt efter blev ramt at en 10 minutters udvisning, kom vi bedre med i kampen, men godt blev det aldrig. Udligningen kom også lige inden pausen. Mega træls, men retfærdigt nok.

Efter pausen kom SIF ud med en helt anden gejst. Vi fik lagt et højere pres. Investerede mere i nærkampene og fik også bedre gang i pasningsspillet. 10 minutter pausen kom vi foran 2-1. I to omgange fik Sylvester Jensen sendt bolden ind bag Thisted-målmanden.

Herefter var der gode muligheder for begge hold for at få scoret. SIF-keeper Oliver Søby hev et par pragtredninger frem, der forhindrede udligningen til 2-2, og Thisted keeperen forhindrede også yderligere SIF-scoringer.
Fem minutter før tid kom udligningen til 2-2 desværre.
Det så også ud til at blive kampens resultat. Men i kampens overtid fik Thisted frispark lige udenfor straffesparksfeltet. Oliver i målet fik pareret skuddet, men riposten faldt ned foran fødderne på en Thisted- spiller, som scorede til 2-3, som også blev kampens resultat.

Første halvleg er hurtig glemt, men den gejst og vilje, som blev vist i anden halvleg, kan vi bestemt være stolte og tilfredse med.
Man siger, at heldet følger de flittige - Hmmm ikke denne lørdag, men bliver vi ved med at opsøge det, skal det nok komme.

SIF-startopstillingen mod Thisted FC, 4-4-2: Oliver Christensen - Oscar Hegaard, Cornelius Christensen, Jonas Kvist og Victor Søe - Emil Hjørringgaard, Magnus Dyrholm, Lasse Andersen og Mads Rugren - Julius Møller og Marius Christensen. Bænken denne gang: Hessel Oosterhof, Sylvester Jensen og Frederik Bargmann.