RG
02. marts 2022 kl. 09:48
U15/U14 pigerne har rundet indendørs sæsonen af og er nu 100% fokuseret på den kommende udendørs sæson.

Det var som sædvanlig med stor opbakning, samt hurtigt og effektivt arrangeret med hjælp fra Forældrerådet, at pigerne kunne holde afslutning med spisning for en helt gennemført indendørs sæson.
Vi havde dog håbet på en masse flere stævner og specielt vores eget Julestævne, men desværre igen i år satte Corona en stopper for det.

Cheftræner David Jakobsen ser her tilbage:
“Det gør mig inderligt ondt at pigerne og såvel drengene i den alder, at de nu og sidste år igen går glip af så vigtige og specielle oplevelser som f.eks Julestævnet, Vildbjerg Cup osv.”

“Vi voksne overlever sagtens et undgå et par festivaler, restaurant besøg eller lignende.
Men det er så frustrerende at overvære de unge mennesker i den alder glippe Julestævnet, andre stævner osv.”

“Det er nemlig så stor en oplevelse for dem,
Men vi fik trods alt en godkendt indendørs sæson med en del gode træninger, men desværre meget få stævner.”

“Men de 3 hold der deltog i DBU turneringerne havde en godkendt sæson.
Hvor vores U14 1 hold blev Nordjyske Mestre og efterfølgende blev nummer 4 til Jysk Mesterskab.
Vores U15 glippede akkurat deltagelse til Jysk Mesterskab som 2’er til Nordjysk Mesterskab med 1 mål…
Men alligevel en flot sæson at kvalificere sig NM “

"Vi havde så en fin afslutning på sæsonen, hvor der var afslutning i Arena Himmerland med spisning og med rigeligt mad.
Spisningen foregik nærmest i trænings-timen, da vi træner sent indendørs.
Derfor havde jeg, sat pigerne i scene til en fælles løbetur hvor vi trænere løb med pigerne på turen.
Vi afsluttede den 5 kilometer løbetur der foregik i varieret terræn og afsluttet på bedste vis med inspiration fra de lokale Runners.dk løbere med et fælles sko billede, inden pigerne tog et bad og havde en hyggelig fælles spisning.