JM-kvartfinalen blev endestationen

image U 14 Vest 2-drenge mødte Herning Fremad i JM-kvartfinalen, og midtjyderne var stærkt spillende. Arkivfoto
Af Mikael Sindholt
15. juni 2016 kl. 21:48
U 14 Vest 2-drenge løb ind i en klassemodstander i JM-kvartfinalen onsdag aften 15/6 på Bruuunshåb/Tapdrup Stadion. Her samler SIF-cheftræner Mikael Sindholt op på den kamp. Læs mere her…

Vi tabte 0-7 til Herning Fremad (FCM2).

Et regulært klassehold med stærke spillere på alle pladser.
Der stod 4-0 til Herning Fremad ved pausen. De to første mål var ret ens, da de kom efter dårlige clearinger.
3-0 var et uheldigt selvmål af Robert Ørtoft.
Derefter havde vi et par halve chancer og en kæmpe chance, men i stedet for reducering, så blev det 4-0 inden pausen.

I anden halvleg fightede vi langt bedre og forsøgte at gå på kroppen af de fysisk større modstandere.
Det gav en langt mere jævnbyrdig kamp, uden at vi dog skabte store målchancer.
I stedet lavede Herning et regulært klassemål. Hårdt indlæg og en direkte flugter op i fjerneste hjørne.
Til slut scorede Herning to mål mere efter dårlige clearinger.
En fortjent 7-0 sejr til Herning, der kun var pressede, når alle SIF spillere spillede op til deres bedste på samme tid.

Vi håber på at få en træningskamp mod St. Restrup i næste uge til at afslutte sæsonen på.

Kun den endelige jyske mester i U 14 Vest 2-drenge sikrer sig en plads i efterårets U 15 Vest 1. De øvrige puljevindere/JM-deltagere indplaceres i U 15 Vest 2.