Lidt af en matchbold for U 16-drenge

image U 16 1-drenge kan komme fire point foran St. Restrup IF i toppen af rækken med en sejr hjemme lørdag 1/10 kl. 14.00. Efter den kamp mangler SIF kun én kamp, mens St. Restrup har to kampe igen. Arkivfoto
Af Jørn Eriksen
01. oktober 2016 kl. 09:37
U 16-drenge 1 spillede sig i midtugen op på førstepladsen med en 4-2-sejr ude over Aalborg Freja, og den førsteplads skal forsvares, når St. Restrup IF gæster Støvring lørdag 1/10 kl. 14.00. Og det topopgør er kun en enkelt del af en flot buket af hjemmekampe denne lørdag - læs mere her...

U 16-drenge i U 16 1-rækken står med noget af en matchbold på støvlesnuderne, når det lørdag 1/10 kl. 14.00 gælder hjemmekampen mod St. Restrup IF i SIF-holdets næstsidste kamp i puljen i dette efterår.
Midt i den snart forgangne uge spillede SIF-holdet sig nemlig op på førstepladsen, der giver adgang til forårets U 16 Mesterrække, takket være en 4-2-sejr på udebane over Aalborg Freja, og med den sejr kom SIF-mandskabet op på 12 point for seks kampe.

Det er ét mere end St. Restrup IF, der dog kun har spillet fem af sine otte kampe, men St. Restrup IF mangler ligesom SIF fortsat Gug Boldklub, der er treer med 10 point for fem kampe.
En SIF-sejr denne lørdag vil med andre ord bringe hjemmeholdet fire point foran St. Restrup IF, der i næste weekend møder Gug, mens SIF er oversidder.
Og så kan SIF-holdet selv afgøre det i sidste spillerunde hjemme mod Gug, der i dag møder Aalborg Freja og er favorit til at vinde.

- Det bliver en spændende afslutning på efterårssæsonen for drengene. Vi har en matchbold, som vi skal forsøge at vinde, siger Anders Jacobsen, cheftræner for U 16-drenge.

Mod Aalborg Freja på udebane forleden blev slutcifrene 2-4 efter 1-2 ved pausen.
- Vi kunne og burde have lukket kampen i første halvleg, som vi kunne have vundet med både fem eller seks overskydende mål. Det blev dog lidt en tro kopi af kampen forinden hjemme mod Nørresundby FB. Vi spillede kompakt i en 4-5-1 med vægt på hurtige omstillinger og kvikt pasningsspil. Det gjorde vi rigtig godt i første halvleg, fortsætter Anders Jacobsen, der stopper som U 16-cheftræner efter denne efterårssæson.
Det blev 0-1 i det 9. minut. Simon Mikkelsen blev spillet fri i dybden. han fandt Markus Pjengaard, der scorede i et tomt mål. Tre minutter senere blev det dog 1-1 i kølvandet på et frispark og bold, der ikke blev clearet ordentligt. Fem minutter før pausen gjorde Daniel Jensen det dog til 2-1 for SIF, da han blev spillet igennem og satte bolden fladt ind i det lange hjørne.
En lynscoring i anden halvlegs første minut betød, at SIF kom foran 3-1. Jeppe Bloch fik sendt en lang bold afsted, og den scorede Simon Mikkelsen på. I det 52. minut blev det 4-1 til SIF, da midtbanespilleren Peter Søskov spillede kantspilleren Noah Overgaard Skouboe fri til en scoring. Aalborg Freja fik reduceret til 2-4 i det 61. minut i kølvandet på en lille foræring i SIF-forsvaret.