Ottende sejr på stribe og 36-0 i målscore

05. juni 2016 kl. 14:47
Førsteholdet hos U 19-drenge i U 19 1-rækken fortsatte søndag 5/6 bombetogtet, da det med 5-0 hjemme over Helsted Fremad blev til den ottende sejr i træk, og målscoren er nu 36-0 samlet for SIF-kredsvinderne. Læs mere her...

Fire scoringer efter pausen satte to tykke streger under den ottende sejr på stribe, da U 19 1-mandskabet havde besøg af Helsted Fremad fra Randers søndag 5/6 med kickoff kl. 12.00 på Støvring Stadion.
Og SIF-sejren kunne - og burde - såmænd have været blevet endnu større mod en modstander, der tabte modet og løbeviljen i takt med, at kampen skred frem, og solen bed fra sig fra en skyfri himmel.

Eneste minus - set med SIF-briller - var, at angriberen David Guldborg pådrog sig en ankelskade allerede før pausen, da han trådte over. Anklen hævede voldsomt op, og David Guldborg måtte en tur omkring skadestuen for at få undersøgt skadens omfang nærmere. Vi krydser fingre for, at noget nær evigt uheldige David Guldborg, kan nøjes med at have fået en kraftig forstuvning - han har godt nok været meget skadet gennem de seneste sæsoner.

Mads Frost bragte kort ind i søndagens kamp SIF foran 1-0, og den stilling holdt til pausen. Men SIF kunne godt have ført med mere end et mål. David Guldborg brillerede eksempelvis med en glimrende dribletur op gennem banen, hvor han i noget nær Michael Laudrup-stil slutteligt spillede indskiftede Simon Kibsgaard fri til skud, men gæsternes keeper reddede.

Hos SIF var U 17-midtstopperen Frederik Pind med i midterforsvaret gennem hele kampen som makker til Patrick Marquartsen - der var afbud fra Martin Thinggaard denne gang. Og den opgave slap Frederik Pind fint fra.

SIF-startopstillingen, 4-2-3-1 eller 4-3-3 efter smag og behag: Mikkel Blad Krogh - Søren Salk, Patrick Marquartsen, Frederik Pind og Alexander Thorup - Zacharias Krunderup og Andreas Tarp - Andreas Hansen, Patrick Öster og Mads Frost - David Guldborg.
På bænken: Simon Kibsgaard, Mark Bloch og Frederik Lykke.

I anden halvleg var det indskiftede Mark Bloch, der headede bolden i nettet til 2-0 ved fjerneste stolpe på et godt hjørnespark fra Alexander Thorup. Andreas Tarp øgede til 3-0, da han kvikt slap igennem og sendte bolden ind ude ved den ene stolpe. Mads Frost gjorde det til 4-0, og i kampens døende minutter cementerede Simon Kibsgaard sejren med en fuldtræffer til 5-0 spillet fri af Søren Salk.
Efter pausen var der også kæmpechancer til eksempelvis Mads Frost og Søren Salk.

Samlet en kløgtig og afbalanceret præstation i sommervarmen, og så holdt U 19 1-mandskabet for ottende kamp i træk modstanderne fra at score - den samlede målscore er nu 36-0.