Så gik den ikke længere for U 19 Vest

image U 19-cheftræner Rasmus Numan Petersen måtte endnu en gang se sit mandskab komme bagud 0-2. Arkivfoto
10. april 2017 kl. 13:21
U 19 Vest mandskabet havde i de to forudgående kampe været bagud 0-2 og alligevel vundet, men i hjemmekampen mod Hobro IK søndag aften 9/4 gik den ikke længere og slutcifrene blev 1-4 i et opgør, hvor især 40 spillemæssige dårlige minutter i første halvleg kostede dyrt. Læs mere her...

Hobro IK gjorde det til 0-1 allerede i det 2. minut, da bolden ikke blev clearet på et langt indkast, og så kunne en Hobro-spiller score fra tæt hold, og efter 15-20 minutter blev det også 0-2.
Det skete på en omstilling, hvor SIF mistede bolden i opspillet. Hurtigt den anden vej, indlæg - og her blev et forsøg på en tæming af bolden fremfor et mere primitivt "ud af kommunen-spark" dyrt. Bolden havnede for fødderne af en Hobro-spiller, der fik drejet den i nettet til 0-2.

Mod både BI og Arden/Rosendal var SIF-mandskabet også kommet bagud 0-2 for at vende det til henholdsvis 3-2 og 4-2, men spillet var skidt og under vanligt niveau i første halvleg med undtagelse af de sidste fem minutter, og i målet måtte Anders Dupont flere gange agere redningsmand for hjemmeholdet.

Alligevel var SIF tæt på at få reduceret til 1-2 i de sidste fem minutter før pausen. Først kom Marcus Skovhus Pedersen og Niclas Plougmann frem til en stor mulighed, hvor førstnævnte valgte selv af afslutte, men bolden gik lige forbi den fjerneste stolpe - Plougmann var fri inde foran mål, og kort efter gentog historien sig. Denne gang fik Plougmann bolden men måtte se bolden prelle af på den ene stolpe.
0-2 ved pausen.

SIF-holdet havde på kampdagen fået et afbud fra midstopperen Mads Frost af private årsager, og Andreas Tarp var derfor hasteindkaldt. Allerede midt i første halvleg erstattede Sebastian Meyer også Andreas Hansen på positionen som venstre back - sidstnævnte døjer med skinnebensbetændelse.

SIF-startopstillingen, 4-2-3-1: Anders Dupont - Søren Salk, Frederik Pind, Andreas Tarp og Andreas Hansen - Zacharias Krunderup og Asger Bundgaard Nielsen - Mads Borup Steen, Nicklas Aagaard og Marcus Skovhus Pedersen - Niclas Plougmann.
Indhopperne denne gang: Rasmus Brendborg, Sebastian Meyer og Nikolaj Bøgh.

- Vi havde en god periode i de første 20-25 minutter af anden halvleg, hvor vi fik sat os mere på spillet og kom frem til flere gode muligheder, men med et lille kvarter igen måtte midtstopperen Frederik Pind tage et gult kort for holdet efter en opspilsfejl af en medspiller. I slutfasen satsede vi med kun tre spillere i bagkæden, men det blev 0-3 i samme moment, og Hobro kom også på 0-4, inden Asger Bundgaard Nielsen fik reduceret til 1-4 på et hovedstød til sidst, siger Rasmus Numan Petersen, cheftræner for U 19-drengene.

Efter pausen kom også Rasmus Brendborg og Nikolaj Bøgh i aktion. U 19 Vest spiller igen onsdag aften på udebane mod Gug Boldklub.