Sejr og oprejsning til U 14 før kredskampe

image U14-kredsvinderne i Vest 2 rækken
Jørn Eriksen
11. juni 2016 kl. 23:15
Rasmus Gissel var vikar for U14-1´s normale cheftræner Mikael Sindholt, der var til barnedåb. Gissel samler her op på U14-drengenes sidste turneringskamp

U14 Vest 2 tog i sidste puljekamp imod Eastside Viborg og selvom kampen i forhold til tabellen kun var af kosmetisk betydning, så blev den i SIF-lejren tillagt stor værdi forud for kredskampene, som SIF er kvalificeret til idet førstepladsen allerede inden kampen var sikret.
Bolden startede med at skifte meget hold i de første 10 minutter. Ingen af holdene fik for alvor sat spillet, men gradvist overtog SIF kommandoen med bolden og sad på spillet i det meste af første halvleg. Vibrog-holdet dog særdeles farlig ved en enkelt situation hvor et langskud prællede af på overliggeren.
Selvom SIF sad mest på bolden var det dog så som så med store chancer - en tendens man forventede ændrede sig, da Viborg holdet efter 20 minutter blev ramt af et gult kort.

Tendensen ændrede sig dog ikke med det samme idet Eastside Viborg kom foran 0-1 allerede minuttet senere, efter en flot gennemført omstilling.
SIF bevarede dog roen og 5 minutter senere udlignede Robert Ørtoft til 1-1, efter hjørnespark og 4 minutter senere gjorde Jeppe Folden det til 2-1 for SIF, hvilket holdt til pausen.

Pausesnakken gik mest på strukturen i holdet og det tog drengene med sig ud. Godt nok havde Eastside Viborg 1-2 gode omstillingsmuligheder i de første 30 minutter af anden halvleg, men generelt havde SIF rigtig god kontrol og havde også gode muligheder for at lukke kampen.
Den afgørende scoring udeblev dog og derfor blev de sidste 5 minutter ren overlevelse, da Eastside Viborg satsede alt og SIF ikke helt formåede at spille de muligheder der var store nok.
Føringen holdt dog og dermed en 2-1 sejr, hvilket i det store hele var helt fortjent og først og fremmest var det en meget energisk og koncentreret indsats at SIF´erne, der kan give grobund til optimisme inden kredskampene.