Sekunder fra at tage topholdets skalp

image Rami Omar - her i aktion for U 15-andetholdet - fik debut på U 15 Vest 2-holdet som indhopper ude mod LKB/Gistrup, og han leverede et sandt arbejdsraseri oppe foran, da han kom på banen. Arkivfoto: Jes Eriksen
Af Mikael Sindholt
06. september 2016 kl. 23:12
U 15 Vest 2-drenge førte 1-0 indtil tre minutter inde i overtiden ude mod topholdet LKB/Gistrup tirsdag 6/9, men hjemmeholdet fik udlignet på et hjørnespark i opgørets døende sekunder. Her samler SIF-cheftræner Mikael Sindholt op på den kamp. Læs mere her...

U 15 Vest 2-drenge var tirsdag 6/9 på besøg hos rækkens tophold LKB/Gistrup. Vi havde afbud fra tre faste startere: Daniel Sejer, Asger Olsen og Christian Kold. I stedet havde vi lånt to U 14-spillere: Marius Christensen og Lasse Mumgaard Andersen. Derudover var Rami Omar hentet op fra U 15-andetholdet.

Drengene spillede en fremragende kamp og sad på LKB/Gistrup i alle spillets facetter. Der var konstant opbakning og hjælp til hinanden.
Vi kom fortjent foran 1-0, da David Sandu på højre kant tryllede og fandt Jeppe Folden, der fandt venstre kant Henrik Andersen, og hans inderside svigter aldrig. 1-0 til os.
Vi fortsatte med at arbejde stenhårdt og komme til flere gode muligheder igennem hele kampen. Vi scorede også til 2-0, men det blev på en eller anden måde annulleret for frispark.

I anden halvleg fik vi igen underkendt et mål. Denne gang en mystisk offside, som kun dommeren kunne se. I stedet for 2-0 sker det, der ikke må ske. Hjørnespark til LKB/Gistrup (bolden rammer hjørneflaget på vej ud), og det er i 3. minuts overtid. Gistrup scorede selvfølgelig på hjørnesparket, og dommeren fløjtede af, da vi gav bolden op. Synd for drengene, der havde fortjent mere.

Spillerne har fortjent individuel ros efter denne indsats, for alle kæmpede for holdet.
Kasper Niss havde mest at lave med fødderne, kun en redning, men sikker i afspil med fødderne. Nikolaj Christiansen og Max Jørgensen, spillede fremragende på begge backs. De tillod meget få indlæg og hjalp deres midterforsvar, når der var brug for det. Nicklas Christiansen og Robert Ørtoft stod solidt i forsvaret, og støttede hinanden. Derudover var de fremragende på bolden. Malthe Hannesbo og Samuel Angelo var holdets motorer, og de holdt et ubønhørligt pres på modstanden i 73 min. Derudover havde de overskud til små lækkerier med bolden. På kanterne leverede Henrik Andersen og David Sandu flotte ting. Udover solidt defensivt arbejde, så krydrede de indsatsen med et flot mål og et flot forarbejde til målet. På toppen stressede Jeppe Folden og Mikkel Drejer Gistrups stærke forsvar. De jagtede alle bolde og spillede flot sammen, når de fik bolde at arbejde med. Indhopperne skal også roses. Rami var en konstant trussel for modstanderen og leverede et gigantisk arbejdsraseri. Marius Christensen knoklede en hvis legemsdel ud af shortsene, men dommeren var hård ved ham, og det var LKB/Gistrup også. Lasse Mumgaard spillede klogt og roligt, selvom der var pres på. Alt i alt en flot kamp af alle.