SIF 1 hos U 19 skød sig til tops

image Nicklas Aagaard sætter her scoringen til 3-0 ind direkte på frispark. Han scorede tre gange i 8-3-sejren, da U 19 (SIF 1) slog Hadsund Boldklub 8-3 efter 4-1 ved pausen.
Af Jørn Eriksen
22. august 2016 kl. 22:20
SIF 1 hos U 19-drenge besejrede mandag 22/8 Hadsund Boldklub 8-3 i Kvalifikationsrækken i et opgør, hvor 4-0 blev forvandlet til 4-3 og altså slutteligt 8-3. Med den sejr skubbede SIF 1 Arden/Rosendal væk fra førstepladsen i puljen, hvor der er lynombrydning til U 19 1 og U 19 2. Læs mere her...

4-3-4, og vi taler ikke om en alternativ opstilling med en ekstra spiller på banen. Nej, det var fordelingen af scoringer i opgøret, da SIF 1 hos U 19-drenge havde besøg af Hadsund Boldklub i Kvalifikationsrækken mandag 22/8 på bane 2 i Støvring.

SIF-mandskabet, der havde indledt efteråret med at spille 3-3 ude mod Arden/Rosendal efter at have ført 3-1 undervejs, satte nemlig de fire første fuldtræffere ind og kom i løbet af de første 15-20 minutter foran 4-0.
I U 19-kvalifikationsrækken må man sætte en ekstra spiller på banen, når modstanderne er foran med tre mål, og det skaktræk gjorde HB-mandskabet brug af, så de i store perioder af kampen spillede 12 mod 11 på grønsværen.
Inden pausen blev det 4-1, men hjemmeholdet var klart bedst på de fleste parametre, og der skal være plads til udfald og fejl i en sådan kamp.
Til gengæld satte HB - stadig 12 mod 11 - også en scoring ind til 4-2, og 11 mod 11 blev det også 4-3, hvorefter SIF 1 justerede lidt og satte tingene på plads med fire scoringer som effektfuldt punktum.

8-3, og førstepladsen er på SIF-fødder inden den sidste kamp - mod Hobro IK - inden ombrydning til U 19 1 og U 19 2. De to bedste kommer med i U 19 1, hvor man i den resterende del af efteråret kan tilspille sig en plads i forårets U 19 Vest.

Og så en dribling tilbage til indledningen af dette målorgie.
SIF-anfører Asger Bundgaard Nielsen indledte løjerne ved at score til 1-0. Hans skud blev lige rettet lidt af og snød HB-keeperen. Herefter øgede en stærkt spillende Nicklas Aagaard til både 2-0 og 3-0 - den sidste scoring direkte på frispark, og forwarden Niclas Plougmann øgede til 4-0.
4-1 ved pausen, hvor SIF-cheftræner Rasmus Numan Petersen lige kridtede banen lidt op for, at gæsterne altså var i overtal p.g.a tre-målsføringen, og man derfor måtte sætte sin lid til zoneopdækning - de ville oftest være en mere i forreste geled i en periode.

Der kom da også kortvarigt en smule spænding ind i kampen igen, da HB reducerede til både 4-2 og 4-3, men så strammede SIF 1 flot grebet igen. Niclas Plougmann satte en herlig scoring til 5-3 ind, da han resolut afsluttede langt udefra, og indskiftede Andreas Hansen øgede til 6-3 på et flot gennemspillet angreb. Nicklas Aagaard satte sin tredje scoring i kampen ind til 7-3, og 8-3 kom der til at stå Asger Bundgaard Nielsen på efter en frispilning fra Aagaard - Asger havde i øvrigt selv satte dette angreb i gang nede fra motorrummet på midtbanen.

Samlet en fuldt fortjent sejr på en aften, hvor SIF 1 tilmed var uden vanligt stærke kræfter som Zacharias Krunderup, Mads Frost og Marcus Skovhus Pedersen.

SIF-startopstillingen 4-2-3-1: Anders Dupont - Søren Salk, Frederik Pind, Tobias Carøe Eriksen og Patrick Davidsen - Asger Bundgaard Nielsen og Rasmus Brendborg - Sebastian Meyer, Mads Borup Steen og Nicklas Aagaard - Niclas Plougmann.
På bænken: Frederik Lykke og Andreas Hansen.

Alle 13 fik pænt med spilletid. Anfører Asger Bundgaard Nielsen fik et pusterum allerede før pausen p.g.a lidt knas med lysken, men han vendte tilbage igen ved 4-3 i lighed Sebastian Meyer, som også havde været ude i en periode for lige at samle kræfter.

SIF 2 hos U 19-drenge spiller hjemme på søndag 28/8 kl 14.00 mod Rebild Syd, og en sejr her vil også bringe SIF 2 i fortsat spil en en plads i U 19 1 efteråret ud.