SIF til tops i U 19 Vest for en stund

image U 19 Vest-holdet efter sejren på 4-2 ude over Arden/Rosendal.
01. april 2017 kl. 21:15
U 19-drenge Vest spillede skidt, og Arden/Rosendal førte 2-0 ved pausen, men SIF-mandskabet fik opgøret til at slå en kolbøtte og vandt 4-2. Med den sejr strøg SIF-holdet - for en stund - op på førstepladsen i puljen - læs mere her...

Det så unægteligt ikke godt ud efter første halvleg i udekampen mod Arden/Rosendal i Hørby Skoleby ved Hobro lørdag 1/4, da U 19-drenge Vest spillede deres tredje kampe på blot seks dage.
Hjemmeholdet gik til pausen foran 2-0, og SIF-mandskabet havde langt hen ad vejen leveret en jammerlig indsats uden speciel større løbevillighed, gnist, gejst og nerve i aktionerne på banen. Alligevel kom SIF frem til et par gennemspillede muligheder, hvoraf et glimrende hovedstød signeret til SIF's bedste spiller på dagen, midtbanespilleren Asger Bundgaard Nielsen, var tættest på at gå ind til 1-2.

Arden/Rosendal chokstartede opgøret ved at score til 1-0 i det første minut, da en frisparksbold sejlede forbi både forsvar og keeper Anders Dupont for at ind ved den fjerneste stolpe, og hjemmeholdet øgede også til 2-0 på en omstilling.

SIF var denne gang uden både Nicklas Aagaard og Søren Salk, begge afbud, og startopstillingen, 4-2-3-1 eller 4-3-3 efter temperament, så således ud:
Anders Dupont - Sebastian Meyer, Frederik Pind, Mads Frost og Andreas Peter Hansen - Zacharias Krunderup og Rasmus Brendborg - Mads Borup Steen, Asger Bundgaard Nielsen og Nikolaj Bøgh - Marcus Skovhus Pedersen.
Forwarden Niclas Plougmann kunne - p.g.a arbejde - først være med fra anden halvlegs start, så bænken så således ud: Nicklas Plougmann, Simon Kibsgaard og Casper Henriksen (U 17).

SIF-cheftræner Rasmus Numann sendte Niclas Plougmann og Casper Henriksen på banen fra anden halvlegs start, og lidt senere kom også Simon Kibsgaard i aktion på en uvant plads som højre back, hvilket han i øvrigt slap fint fra.
Niclas Plougmann reducerede relavtivt hurtigt til 1-2 efter pausen, og han udlignede også til 2-2 - i begge tilfælde blev bolden sikkert sat ind. Scoringen til 3-2 i SIF-favør var den flotteste i kampen. Marcus Skovhus Pedersen spillede Mads Borup Steen ude på højre flanke, han sendte den kvikt ind i feltet, hvor fremstormende Asger Bundgaard Nielsen firtstimede bolden i nettet.
Samme Asger Bundgaard Nielsen scorede også til 4-2 for SIF, og så kørte SIF-holdet sejren hjem i en kamp, der absolut ikke tog priser på skønhedsværdi.

Med sejren rykkede SIF-holdet op på en øjeblikkelig førsteplads i U 19 Vest-puljen men kan blive overhalet søndag af Jammerbugt FC, hvis de slår BI.
SIF-holdet lagde ud med at tabe 0-4 til Jammerbugt FC søndag i sidste weekend men slog så BI 3-2 onsdag aften og altså Arden/Rosendal 4-2 lørdag - seks særdeles vigtige point på blot seks dage.

Asger Bundgaard Nielsen fik med syv stemmer flest stemmer i fidusafstemningen i truppen efter kampen - ganske fortjent. Hos SIF var der gode indhop af trioen Niclas Plougmann, Casper Henriksen og Simon Kibsgaard efter pausen.