SIF vandt U 13-drenge Mesterrække

Af Jørn Eriksen
13. juni 2016 kl. 11:31
U 13-drenge Mesterrække slog Storvorde-Sejlflod Boldklub (SSB) 2-1 i sidste spillerunde og blev dermed kredsvindere. Onsdag aften 15/6 kl. 19.00 skal de dygtige SIF-drenge møde Skive IK i den første JM-kamp, og det opgør spilles på Aalestrup Stadion. Den endelige jyske mester i U 13 M-drenge sikrer sig en plads i efterårets U 14-drenge Vest 2. Læs mere her...

Der blev jublet, som havde de vundet en EM-finale, og man forstod glæden, da sidste fløjt havde lydt denne søndag.

U 13-drenge Mesterrække - førsteholdet hos U 13-drengene - besejrede søndag 12/6 Storvorde-Sejlflod Boldklub (SSB) 2-1 i sidste spillerunde og sikrede sig titlen som kredsvindere takket være 8 sejre og blot to nederlag i forårets kampe, samlet SIF-målscore 36-30, og så måtte Svenstrup/Godthåb IF og SSB ellers tage til takke med placeringerne som nr. to og tre.

Rigtig mange familiemedlemmer - fra begge lejre - var på plads på sidelinjen til søndagens rivegilde på banen nærmest klubhuset, U 13-drenge spiller 8-mandsfodbold, og der blev vist masser af god fodbold i et opgør, hvor begge hold virkelig gik til stålet.
Scoringerne lod dog vente på sig, men SIF, der kunne nøjes med uafgjort for at blive kredsvindere, kom foran 2-0, og så gjorde det ikke så meget, at SSB fik reduceret til 2-1 inden slutfløjtet.

Titlen som kredsvindere kom i hus, stærkt gået af Jakob Jensens SIF-tropper, der nu kan se frem til kampe om det jyske mesterskab, hvor der også står én plads i efterårets U 14-drenge Vest 2 på spil.

Det sidste er dog noget af et nåleøje at komme igennem.
Det er nemlig kun det hold i U 13-drenge Mesterrække, der vinder JM-titlen, der sikrer sig en plads i U 14 Vest 2 - de øvrige puljevindere kommer med i U 14-drenge Mesterrække.

De kommende JM-kampe er altså samtidig kvalifikationskampe til U 14 Vest 2.
Og den første JM-kamp for SIF-tropperne kommer allerede på onsdag 15/6 - på neutral bane, Aalestrup Stadion.
Kl 19.00 lyder startfløjtet i Aalestrup til SIF-holdets 1/8-finale.

Der er søsat følgende fem JM-kampe i U 13-drenge Mesterrække på onsdag, men der er 3 oversiddere - alle kampe spilles på neutral bane:
Støvring IF - Skive IK.
Vejle Kammeraterne - Aabenraa BK.
Vinding SF - Skjern GF.
Andrup IF - Aabyhøj IF.
Nyborg - Galten FS.
Oversidderne er: Hornslet IF, Hornbæk SF og Frederikshavn fI.

Vinderne af de 5 ovennævnte kampe plus de 3 oversiddere sikrer sig adgang til JM-kvartfinalerne i U 13-drenge Mesterrække.