Spilovertag hjalp ikke U 15 Vest 2-drenge

image Malthe Hannesbo havde ikke held med sit straffespark hjemme mod Hobro IK, der slog U 15 Vest 2-drenge 4-1 efter 2-1 ved pausen. Foto: U 15-drenge
Af Mikael Sindholt
01. oktober 2016 kl. 16:59
U 15 Vest 2-drenge tabte lørdag 1/10 1-4 til Hobro IK på hjemmebane. Efter 1-2 ved pausen dominerede SIF klart i anden halvleg, men det var gæsterne, der stod for scoringerne. Her samler U 15-cheftræner Mikael Sindholt op på det opgør - læs mere her....

Vi kom skidt fra start og var allerede bagud efter 2 minutters spil.
Det blev desværre også 0-2, før vi vågnede op og begyndte at spille fodbold. Herefter sad vi på alt spillet og fik også fortjent reduceret, da Robert Ørtoft smækkede et frispark ind i hovedet af Jeppe Folden. Havde det ikke givet mål, havde Robert stået til en skideballe, da han sparkede inden de høje SIF-spillere var kommet på plads i Hobro-feltet.

1-2 ved pausen.

I anden halvleg øgede vi spilovertaget. Faktisk var Hobro kun i boldbesiddelse på vores halvdel en håndfuld gange efter pausen.
Vi fik desværre ikke udnyttet det kæmpe overtag i spillet. Stolpen, overliggeren stod i vejen. Nikolaj Christiansen, kampens spiller, måtte se målmand og stolpe redde på et langskud.

Tidligere i kampen fik Nikolaj et forsøg reddet på stregen. Nikolaj spillede sæsonens bedste kamp og var klart vores farligste offensive spiller. Han var også med i situationen, der gav os et straffespark, begået mod Mikkel Drejer.
Desværre missede Malthe Hannesbo muligheden, og returen røg på overliggeren. I stedet lukkede Hobro IK kampen på et kontramål og et målmandsdrop. Øv!

Ærgerligt nederlag i en kamp, hvor vi var bedst.
Næste søndag gælder det nedrykningsdrama i Sæby, der kan skubbe os ned på sidstepladsen med en sejr.