Stærk premiereuge af U13-pigerne

image
RG
18. april 2021 kl. 22:46
Med to sejre i de første to kampe, har det været en perfekt startuge for U13-pigerne.

U13 pigerne i det blå/hvide tøj fra Støvring IF havde i denne uge endelig sæson start med en midtuge kamp og i dag søndag var det så anden turneringskamp.

Onsdag på hjemmebanen var modstanderen Svenstrup og  vi skal helt hen til 23 minutter inde i kampen før der kommer mål, men så går det også stærkt.

Støvring pigerne kommer dog bagud både 0-1 og 1-2 men går alligevel til pause med en 4-2 føring og de vinder fuldt fortjent med hele 7-2 på en rigtig flot forårsaften i bagende sol på kunstbanen i Støvring.

Kamp fakta:

23 min. 0-1 Svenstrup scorer

25 min. 1-1 Emma (assist Alberte)

26 min. 1-2 Svenstrup scorer

27 min. 2-2 Emma (assist Trolle)

27 min. 3-2 Alberte (assist Frederikke)

29 min. 4-2 Emma (assist Alberte)

41 min 5-2 Maja (assist Alberte)

44 min. 6-2 Trolle (klumpspil foran mål)

51 min. 7-2 Emma (solo tur på kanten)

I dag søndag var det så på udebane mod Rosendal, hvor der på forhånd var gisnet om mere modstand og det skulle sig vise sig at være korrekt. En tæt kamp som skulle fightes hjem, men det ender igen med en Støvring sejr, men igen efter at have været bagud 1-0 kommer vi på 1-3 og vinder kampen med 2-3, der var spænding helt til det sidste i en lidt rodet kamp fordi modstanderen spillede kaos fodbold med et hold uden spillestil og en decideret opstilling og derfor løb deres spillere “bare” over hele banen og det blev derfor en rodet og forvirrende affære.

Kamp fakta:

19 min. 1-0 Rosendal scorer

33 min. 1-1 Emma (solo tur)

42 min. 1-2 Emma (assist Ellen)

47 min. 1-3 Selvmål Rosendal (Emma hjørnespark)

50 min. 2-3 Rosendal scorer

Cheftræner David Jakobsen for U13 pigerne der indgår i en samlet trup med U14 pigerne i Støvring er utrolig glad for en fin sæson start for U13 pigerne hvor holdet har flere nybegyndere i holdopstillingen og dermed både sæson debutanter men også i det hele taget fodbold debutanter, derfor må det siges at være godkendt at vi har startet sæsonen med maksimum point og indtager dermed rækkens dukseplads som jo er kendt som dem der ligger nummer 1 :-)