Tennissejr til U 16 1-drenge

image U 16-drenge 1 under opvarmningen til hjemmekampen mod Nørresundby FB, der blev besejret 6-0.
22. september 2016 kl. 12:22
U 16 1-drenge puster med en 6-0-sejr hjemme over Nørresundby FB både St. Restrup IF og Gug Boldklub i nakkehårene i toppen af puljen inden de sidste afgørende kampe. Kun puljevinderne i U 16 1 sikrer sig oprykning til forårets U 16 Mesterrække. Læs mere her...

U 16 1-drenge gør - med en tennissejr på 6-0 hjemme over bundholdet Nørresundby FB - fortsat både St. Restrup IF og Gug Boldklub rangen stridig om den endelige førsteplads, der udløser en billet til forårets U 16 Mesterrække.
Kun puljevinderne i U 16 1 sikrer sig adgangskort til forårets U 16 Mesterrække, og med 6-0-sejren indtager SIF-mandskabet tredjepladsen ét point efter både St. Restrup IF og Gug Boldklub, der begge har 10 point, men St. Restrup IF er noteret for en kamp færre end den fem, både SIF og Gug Boldklub har spillet - og SIF har indkasseret nederlag mod både St. Restrup IF og Gug Boldklub i efterårets første indbyrdes kampe.

- Spillerne leverede en stærk indsats mod Nørresundby FB. Det blev chancernes kamp, og vi kunne reelt have vundet tocifret. Spillemæssigt ville vi forsøge at fortsætte takterne fra 1-3-nederlaget ude mod Gug, hvor Gug først afgjorde kampen med to scoringer til sidst i en overtalssituation. Vi skulle have fart i spil og pasninger med masser af løbevillighed, så vi kunne spille udenom modstanderne, og så skulle vi udnytte banens bredde, forklarer Anders Jacobsen, cheftræner for U 16-drenge i SIF Fodbold.

SIF-startopstillingen mod Nørresundby FB, 4-4-1-1: Aske Schmidt - Bjarke Reinert Hansen, Jeppe Bloch Jensen, Kristian Løber og Emil Asp - Daniel Jensen, Peter Søskov, Rasmus Nygaard og Noah Overgaard Skouboe - Simon Mikkelsen - Markus Pjengaard . Bænken denne gang: Nicolai Balling Hansen, Emil Kristiansen og Marcus Kiefert. Alle 14 kom i aktion.

U 16 1 gik over 2-0 ved pausen til 6-0 inden slutsignalet mod Nørresundby FB.
Simon Mikkelsen åbnede ballet med en scoring til 1-0 i det 25. minut på en pasning fra Noah Overgaard Skouboe, men forinden havde SIF-gutterne spillet sig frem til fem store målchancer uden at få scoret.
I det 27. minut blev det 2-0, da backen Bjarke Reinert Hansen sluttede et godt fremstød af med at spille bolden skråt bagud til Rasmus Nygaard, der sendte bolden i netmaskerne.
2-0 ved pausen.

To minutter efter pausen kunne Noah Overgaard Skouboe sende bolden fladt i nettet til 3-0 som punktum på et virkelig flot SIF-angreb bygget op på hurtige 1. gangspasninger.
I det 60. minut øgede Simon Mikkelsen til 4-0 i kølvandet på et hjørnespark, og blot to minutter senere spillede samme Simon Mikkelsen så indskiftede Emil Kristiansen fri til en scoring til 5-0.
I det 78. minut sluttede Daniel Jensen så målfesten af med en scoring til 6-0. SIF fik et hjørnespark, og Emil Kristiansen stod for assisten til Daniel Jensen ved den lejlighed.

- Trods det faktum, at fire af de seks scoringer kom i anden halvleg, så spillede vi faktisk bedst inden pausen. Det blev lidt mere tamt efter pausen. For mange spillere ville slå de afgørende afleveringer for hurtigt, men vi er tilbage i topstriden. Aalborg Freja slog i deres seneste kamp Gug Boldklub 3-0, slutter SIF-cheftræner Anders Jacobsen.