To minutter fra ufortjent nederlag

image U 15 Vest 2-drengene måtte se FfI komme foran 2-0 mandag 2. påskedag, men SIF-mandskabet fik dog fightet 2-2 hjem takket være en udligning to minutter før tid. Arkivfoto
Af Joakim Nielsen
17. april 2017 kl. 21:07
Total dominerende udehold måtte nøjes med 2-2 ude mod Frederikshavn FI mandag 2. påskedag. SIF's U 15 Vest 2-drenge fik vendt 2-0 til FfI til 2-2 - udligningen blev sat ind to minutter før slutfløjtet - læs mere her...

Trænerens plan var klar. Der skulle tre point på kontoen på udebane i Frederikshavn mod FfI, hvis ambitionerne skulle indfries om at kunne kigge "op ad" i U 15-drengenes Vest 2-rækken.
Kampen blev fra start domineret hårdt af et fornuftigt spillende Støvring IF-mandskab. Dog manglede der fart, kvalitet og ikke mindst skarphed i modstanderens felt!
Fra dommerens første fløjt sad Støvring solidt på bolden og lod modstanderen løbe efter SIF spillerne uden dog selv at være farlige i feltet.

14 minutter var der spillet, da Frederikshavn bragte sig i front 1-0. Totalt ufortjent - men kynisk sparket ind, og ikke mindst flot udnyttelse af deres chancer. Støvring-forsvaret blev fanget i ubalance og langt fra en acceptabel situtation fra vores forsvarsspillere, som i den grad skal oppe sig til vores næste kamp.
Dommeren fløjtede til pause, 1-0 - Et rystet og topfrustreret SIF mandskab.

Igen fra anden halvlegs start satte Støvring sig på bolden og dominerede benhårdt over hele banen - dog manglede skarpheden.
Kort efter pausen - lige godt 37 minutter spillet - afsluttede Frederikshavns nr 11 ude fra 25 meter, og bolden sejlede hen over Støvring-keeper Kasper Niss. 37 minutter spillet og en fuldstændig ufortjent stilling - 2-0 til FfI.

En opsang af træneren ændrede tingene - Lidt taktiske ændringer gjorde udfaldet denne gang.
Med godt 15 minutter tilbage af kampen satsede Støvring og smed forsvars-mester Nicklas Elvstrøm helt på toppen, og straks kom der mere fylde i Frederikshavns straffesparksfelt.

Forløsningen kom efter 63 minutter. En opmærksom Jeppe Folden sparkede en ripost i kassen efter lidt spil i det lille felt.
Derfra fik Støvring-drengene troen på et comeback, og med godt to minutter igen af kampen udlignede Mikkel Drejer på et oplæg af Samuel Angelo.
Kampens udfald er totalt skuffende, og spillet var langt under vores normale niveau. Vi kan naturligvis tage det ene point med og arbejde videre herfra.

Samlet en skuffende indstilling af drengene i den her kamp. Vi var desværre rigtig langt fra vores normale høje niveau. Vi arbejder videre i den kommende træningsuge også står vi endnu stærkere til på lørdag, når vi gæster Hjørring IF kl. 11.30.