Tornerose-søvn hos U 14 Vest 2-drenge

image U 14 Vest 2-drenge er kommet ind i en ond cirkel med nederlag. Arkivfoto
Af Brian Foldager
24. september 2016 kl. 21:42
U 14 Vest 2-drenge havde besøg af Viborg FF lørdag 24/9 i en såkaldt "6-points-kamp", og SIF-drengene skulle forsøge at komme på sejrskurs igen efter fire nederlag på stribe. Her samler U 14-cheftræner Brian Foldager op på det opgør - læs mere her....

Det kan minde lidt om eventyret om Tornerose, når man ser på førsteholdet hos U 14-drenge i U 14 Vest 2.
Efter sejre i de to første kampe så alt super og lyseblåt ud.
Vi spillede noget rigtig flot fodbold, løb og kæmpede for hinanden og scorede mange mål.
Men derefter er holdet faldet helt i søvn, og det er blevet til nederlag i de efterfølgende fem kampe.

Senest lørdag 24/9, hvor Viborg FF gæstede Støvring Stadion.
Inden kampen lå SIF nr. 4 og Viborg nr. 5. Der var derfor tale om en såkaldt "6 points-kamp", hvor vinderen ville tage et stort skridt væk fra nedrykningsstregen.

Det stod hurtigt klart, at det var Viborg-spillerne, som ville det mest. De kom kampen igennem først på stort set alle bolde, havde vilje til at vinde duellerne og løbe for hinanden.
Ting, som man skulle kigge langt efter hos SIF-spillerne.

Allerede efter to minutter kom Viborg foran 1-0 efter et godt gennemspillet angreb. Stillingen holdt til pausen.

Efter pausen sov "Tornerose" stadig, og Viborg scorede tre gange i løbet af de første 10 minutter, og det blev til endnu en scoring sidst i halvlegen. Slutresultat 0-5.

Samlet var det en indsats, som vi ikke kan være bekendt, hverken overfor hinanden eller alle dem, som støtter holdet.
Vi har efterhånden fået sat stolen for døren. Skal vi undgå nedrykning, skal vi bruge mindst seks point i de sidste tre kampe.
Så det er på tide, at "Tornerose" vågner op!