U 13 Liga 2-drengene kredsvindere

image U 13 Liga 2-mandskabet i samlet flok efter 3-1-sejren i Fjerritslev i sidste spillerunde, hvor førstepladsen og kredsmesterskabet blev sikret. Foto: U 13-drenge
Af Carsten Frederiksen, U 13-drenge
11. november 2017 kl. 11:09
Førsteholdet hos U 13-drengene i U 13 Liga 2 sikrede sig fredag aften 10/11 førstepladsen og titlen som kredsvindere, da det blev til en 3-1-sejr på udebane mod Fjerritslev IF i et vaskeægte topopgør. Kun nr. et og to i U 13 Liga 2 kunne være sikre på en plads i forårets "turboudgave" af U 13 Liga 2, hvor næsten halvdelen af deltagerne kommer fra efterårets U 13 Liga 1 - læs mere her...

Vi - U 13 Liga 2-drenge - sikrede os i aftes førstepladsen ved at vinde Liga 2-kredsen i et vaskeægte topopgør på et forblæst Fjerritslev Stadion. Fjerritslev havde inden kampen kun ét point mindre end os og var bedre i indbyrdes kamp. Så vi skulle vinde for at blive nr. 1 - ellers ville vi ende som nr. 3.

Planen/taktikken var lagt, og champagnen var med i tasken. Kampen begyndte lidt krampagtigt fra vores side, og Fjerritslev lagde et tungt pres mod vores mål de første 10-15 minutter. De havde et par store drenge, som gav os lidt problemer i starten af kampen. Det resulterede i, at de kom foran 1-0 efter seks minutter i en situation, hvor vi ikke stod rigtigt på banen. Vi foretog en udskiftning efter et kvarter, og det gjorde, at vi fik styr på deres offensiv, og derefter fik vi endelig gang i vores gode spil - vi overtog dermed kampen.
Alle drengene kæmpede flot, og vi begyndte at vinde alle nærkampene rundt om på banen. Vi rullede det ene flotte angreb op af banen efter det andet, og det gav pote, da vores stærke Christian Rolin fik afsluttet - målmanden halvklarede bolden, der endte for fødderne af Malthe Krogh, som sendte den sikkert i mål til 1-1
Det var også stillingen ved pausen.

I anden halvleg overtog vi totalt kampen, og Fjerritslev blev simpelthen kørt over. Vi viste igen, at formen spiller for spiller er markant bedre end hos de andre hold i rækken.
Fjerritslev havde et - måske to - skud mod vores mål i anden halvleg - ellers stod der Støvring på det meste. Vores defensiv stod stærkt inklusiv målmand, og det gjorde, at vi var overlegne over hele banen.
En meget stærkt spillende Mathias Graversen på central midt lavede en af sine soloture og sluttede smukt af med at sende bolden op i fjerneste målhjørne til stillingen 2-1 i SIF-favør midt i anden halvleg.
Derefter så SIF-drengene sig ikke tilbage og havde en del chancer for at afgøre kampen. Vores tre angribere pressede deres forsvar, og det afgjorde kampen, da Christian Rolin og Daniel Primdal pressede forsvaret ude i den ene side, hvorefter bolden blev sparket ind på midten af banen - her lå vores topscorer Malthe Frederiksen, og han rundede den sidste forsvarer og sparkede sikkert bolden forbi Fjerritslevs målmand til slutresultatet 3-1 i SIF-favør.
Så brød jubelen ud med seks minutter tilbage, og Fjerritslev gav op. Vi spillede bare bolden flot rundt til dommerens fløjte lød.

Efter kampen blev førstepladsen og kredsmesterskabet fejret med champagne, kage, sang, gaver, sodavand - det var en stor fornøjelse…
KREDSVINDERE i en stærk U 13-drenge Liga 2.

Statistik for holdet: 14 kampe: 12 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag. Målscore: 78-18. Det er absolut godkend!

Jeg har brugt i alt 13 spillere på Liga 2-holdet, og alle har bidraget til, at det er gået så godt.