U 13-piger vandt nervepirrende pokalopgør

image U 13-pigernes pokalkamp mod Aalborg KFUM var så spændende, at der desværre ikke blev tid til at tage friske billeder fra kampen, så vi nøjes med de herlige slutcifre, som betyder, at SIF-pigerne nu skal op imod AaB fra U 13 Vest i næste runde.
Af Ulrik Rasmussen
02. september 2016 kl. 09:17
U 13-piger Mesterrække satte sejrsmålet til 2-1 ind dybt inde i dommerens tillægstid, da Aalborg KFUM gæstede Støvring i første runde af DBU Jyllands Pokalturnering. I næste runde gælder det AaB fra U 13 Vest. Her samler SIF-træner Ulrik Rasmussen op på pokalopgøret. Læs mere her...

Onsdag aften 31/8 tog U 13-piger Mesterrække imod Aalborg KFUM fra en anden Mesterrække-pulje i første runde af pokalturneringen.

SIF-pigerne var tændte, og Støvring kom også bedst fra start. Efter kun to minutter spillede Dea Nimoni bolden lige i fødderne på Marie Petersen inde i feltet, og Marie scorede med en velplaceret indersideafslutning. Støvring var foran 1-0.
De første 20 minutter havde Støvring overtaget og spillede rigtig flot fodbold, men i de sidste 10 minutter af første halvleg kom KFUM bedre og bedre med - begge hold leverede rigtig flot fodbold.
To minutter før pausen trak anfører Pernille Lindberg Kristensen rutineret tiden ud ved et højrespark - holdet havde brug for at få vejret.

Trænernes ros for den flotte indsats i første halvleg blev desværre ikke det eneste, pausen handler om. En ellers velspillende Laura Ringstrømm måtte desværre udgå med en rygskade.
Lauras skade rystede SIF-spillerne lidt, og rodet spil fra Støvrings side og flotte 1-2 kombinationer fra KFUM gjorde, at KFUM passerede den ellers stensikre målvogter Albina Kajtazaj og udlignede. 1-1 stod der fem minutter inde i anden halvleg.

Pigerne udviste stor disciplin, og ved en flot holdindsats fik Støvring vendt momentum. Resten af kampen bølgede det ene angreb efter det andet mod KFUM`s mål.

Dybt inde i dommerens tillægstid kunne KFUM`s diger ikke holde længere - et højt indlæg i feltet blev lige snittet og forlænget af Emilia Liebach, og Pernille Lindberg Kristensen scorede til slutresultat 2-1!

Støvring U 13-piger er videre til anden runde i pokalturneringen, hvor AaB fra U 13-piger Vest venter onsdag 21/9. Og den kamp spilles i Støvring med kickoff kl 18.15.

Alle SIF-spillere leverede en fremragende indsats mod Aalborg KFUM!
Fidusen gik til målvogter Albina Kajtazaj for en fejlfri indsats og en utrættelig opbakning og instruering af hendes medspillere.