U 13-pigerne sekunder fra JM-finale

image SIF-spillerne med bronzemedaljerne - fra venstre: Marie Andersen, Sinne Linnerup, Cecilie Mandrup Skov, Cecilia Kvist Rasmussen, Pernille Lindberg Kristensen, Julie Holm og Jette Mølgaard. Foto: U 13-piger
Af Ulrik Kvist Rasmussen
08. marts 2017 kl. 11:01
U 13-pigerne fra SIF Fodbold deltog i den forgangne weekend i JM-finalestævnet i indendørsfodbold i U 13 B-rækken, og SIF-pigerne kom hjem med bronzemedaljer efter at have været sekunder fra at indløse billet til JM-finalen i Jetsmark Idrætscenter. Læs mere her...

I den forgangne weekend var vi til JM for U 13-piger B i Jetsmark Idrætscenter i Pandrup, hvor der blev afviklet JM-finalestævner for både U 13 A- og B-piger samt U 13 A- og B-drenge.

Vi startede lørdag med at spille åbningskampen mod - det eneste for os kendte hold i puljen - IK Rosendal. I dagens anledning var trænerteamet udvidet med Mikael Kristensen, som tidligere har trænet pigerne. Alle var spændte på at se niveauet i puljen.
Støvring lagde godt ud og kom foran med to mål, men Rosendal svarede igen, og kampen svingede frem og tilbage. Mod slutningen lignede det uafgjort, men Støvring indkasserede desværre et nederlag i det allersidste sekund af kampen. Resultat: 5-4 i Rosendals favør.

Efter første kamp var troen på et samlet godt resultat ikke helt til stede. Næste kamp var mod Dybbøl. Støvring startede med at komme bagud, men pigerne var fokuserede og fik det vendt til en 4-1 føring. Det blev unødigt spændende med to scoringer fra Dybbøl, men Støvring holdt fast og vandt 5-4. Det hjalp på optimismen.

Efter en velfortjent frokost var næste udfordring Give. Endnu en spændende kamp, hvor Støvring tog tre point med en 1-måls sejr. Resultat: 4-3 til Støvring.
I lørdagens sidste kamp stod vi overfor gruppens nummer et, Mejrup, der i løbet af dagen havde fejet alt modstand bort. De første fire minutter var meget tætte, derefter trak Mejrup fra og var med tre minutter tilbage foran med tre mål. Men vores piger giver aldrig op, og kom tilbage. SIF-holdet var utroligt tæt på at få uafgjort, men vi manglede lige det sidste held. Mejrup vandt 5-4.

Resten af lørdagen gik med sociale aktiviteter. Efter spisning lavede vores 16. dobbelte danmarksmester i dans, Pernille L. Kristensen, lige et danseshow for et hold måbende linedansere til stor morskab for de andre spillere. Jetsmark Idrætscenters svømmehal blev også flittigt benyttet, før vi tog tilbage til skolen for at hygge.

Søndagens første kamp var mod Lemvig. Lemvig benyttede sig af en taktik med to målmænd, som trænerne havde lagt en strategi imod. Desværre var pigerne ikke helt klar på opstillingen alligevel, og med tre minutter tilbage af kampen var Støvring bagud med tre mål. Endnu engang beviste SIF-pigerne, at man aldrig skal give op. Tre hurtige mål, og kampen endnu uafgjort.

Hvis Støvring ville være sikker på en plads i en af semifinalerne, skulle vi have sejr i de sidste to kampe.
Første udfordring var puljens bundprop Næsbjerg. Målscoren kunne få betydning, så pigerne kørte på hele kampen. Det gav os turneringens hidtil største sejr på 7-1 godt hjulpet på vej af Julie Holms hattrick, som hun leverede på kun 90 sekunder!
Sidste kamp i puljen var imod Romalt. Kampen var meget lige i de første ni minutter, men Støvring trak sig sejrrigt ud af kampen med to scoringen i det sidste minut til resultatet 4-2. Semifinalepladsen var sikret!

Semifinalen stod mod Lemvig. Støvring sluttede på en bedre placering i puljen, hvilket gjorde at Støvring var i finalen med kun uafgjort. Kampen var en gyser, hvor Støvring var foran fire gange. Med 30 sekunder igen stod der 4-4, men Lemvig fik prikket bolden ind til 4-5. Støvring måtte se sig slået i de døende sekunder.

Bronzemedaljer blev det til, men nederlaget i semifinalen var hård for pigerne at sluge, men trænerteamet var mere end tilfredse. Pigerne havde stævnet igennem leveret en helt fantastisk indsats og havde aldrig givet op. Alle spillerne kom på mål tavlen. Vi scorede 35 mål i otte kampe. Derudover var det U 13-JM vi var til, men fire af de syv SIF-spillere er faktisk kun U 12-spillere.
Tusind tak for en uforglemmelig weekend og også tak for den store forældreopbakning.