U 13 Vest 2 kom tilbage på sporet

image U 13-cheftræner Thomas Jensen og førsteholdet i U 13 Vest 2 tog en flot sejr hjemme mod Aabybro IF søndag 7/5. Arkivfoto
Af Thomas Jensen
07. maj 2017 kl. 19:25
Efter sidste weekends noget ufortjente 0-1-nederlag til Sæby, skulle SIF Fodbolds U13 Vest 2-drenge forsøge og tage en sejr mod nr. 2 fra Aabybro IF hjemme i Støvring søndag 7/5. Læs mere her...

Hele ugen var blevet brugt på at arbejde med tempoet i boldomgangen, og der havde været rigtig gode takter i træningen.

Vi startede kampen i et utrolig højt tempo, som resulteret i en hurtig føring, og som der tit sker, når man får en hurtig føring, så slapper man lidt af. Det gjorde vi også, så Aabybro IF fik udlignet til 1-1, men heldigvis kom vi hurtigt tilbage på sejrskurs.
Det var tydeligt, at Aabybro IF havde det svært med tempoet, og vi var dygtige med bolden, så de løb meget forgæves - i flere omgange fik vi spillet dem tynde.

Ved pausen stod der 4-1 i SIF-favør, og vi aftalte, at vi skulle fortsætte med at flytte bolden rundt, men desværre kom vi ikke rigtigt ud til anden halvleg, og det var Aabybro IF, der satte sig på kampen.
Gæsterne fik reduceret på en omstilling. Det var som, om at det mål vækkede os igen, og stille og roligt fik vi styr på kampen igen. Vi fik igen spillet os frem til nogle store chancer, og vi fik scoret et enkelt mål til 5-2, som også blev kampens resultat.

Nu venter der endnu kamp allerede på onsdag 10/5, hvor vi ude skal en tur til Sæby. Det bliver igen en utrolig svær kamp, som vi vil gøre alt for at vinde, så vi kan spille med om førstepladsen i U 13 Vest 2-puljen.