U 14 1-drenge satte punktum med sejr

image U 14-cheftræner Joakim Nielsen med sine tropper. I den sidste testkamp blev det til en 3-1-sejr hjemme over et stærkt hold fra VSK Aarhus. Foto: U 14-drenge
Af Lars Hvilsted, holdleder for U 14 1-drenge
01. april 2019 kl. 09:20
Førsteholdet fra Støvring IF U 14-drenge spillede lørdag 30/3 deres sidste testkamp, inden sæsonen skydes i gang i den kommende weekend. Modstanderen var et stærkt VSK Aarhus-hold på hjemmebane. Læs mere her...

Kampen var fra starten af en tæt affære, og begge hold stod godt til hinanden. I kampens indledning var gæsterne farlige med et par gode chancer, men langsomt åd Støvring-drengene sig ind i kampen. Efter 23 minutter kunne netop indskiftede Daniel Primdahl banke bolden i kassen til 1-0 efter et flot ryk på højrekanten af Andreas Nicolajsen.

Efter målet havde Støvring flere gode chancer til at bringe sig yderligere foran - målscorer Daniel Primdahl havde eksempelvis en afslutning på stolpen, men det blev i stedet gæsterne der kunne udligne på gennemspillet angreb i det 34. minut. Stillingen ved pausen var dermed 1-1.

Anden halvleg stod der Støvring på det hele. Drengene havde vel cirka 10 chancer, der på en rigtig god dag kunne være sparket i kassen. Det blev dog (kun) til to yderligere scoringer i kampen, da Christian Rolin Smed på et flot soloridt kunne bringe Støvring foran med 2-1 i det 36. minut, og efterårets topscorer Malthe Frederiksen lukkede kampen med en sikker scoring til slutresultatet 3-1 efter endnu en skarp aktion fra Andreas Nicolajsen på højrekanten.

Dermed blev en flot kavalkade af træningskampe afsluttet med endnu en sejr, og denne gang mod en rigtig god modstander. SIF-drengene ser i den grad ud til at være klar til sæsonpremieren på hjemmebane mod B52 på lørdag 6. april kl. 11.00 på kunstgræsbanen i Støvring.

• Støvring stillede op med følgende mandskab til den sidste testkamp: Anders Olesen, Andreas Nicolajsen, Noah Pedersen, Mads Vestergaard, Olti Xhigoli, Laurits Birch Christensen, Oliver Jensen, Erik Kold, Malthe Krogh, Malthe Nyholm Frederiksen, Christian Rolin Smed, Daniel Primdahl og Noah Dahlqvist.