U 14-andethold tæt på oprykning

image Brian Østergaard Larsen efter en af de mange brændte chancer i U 14 Liga 5-holdets 2-0-sejr hjemme over Nibe/Aars. Det var en direkte duel om andenpladsen, og SIF øjner nu en plads i forårets U 14-drenge Liga 4. Foto: U 14-drenge
Af Brian Østergaard Larsen
03. oktober 2017 kl. 09:08
Andetholdet hos U 14-drengene i U 14 Liga 5 hentede forleden tre uhyre vigtige point i en direkte duel om andenpladsen hjemme mod Nibe/Aars i tredjesidste spillerunde. SIF brændte mange chancer men vandt 2-0 og har nu kurs mod forårets U 14 Liga 4. Det fortæller SIF-træner Brian Østergaard Larsen meget mere om her...

Begge hold havde 11 point efter syv kampe, så et af holdene ville trække en smule fra i oprykningskampen med en sejr. Vi havde heldigvis en 4-1 sejr med os fra det første indbyrdes opgør, så vi det lå til os, da Nibe/Aars var tvunget til at gå efter 4-0 for at være bedre end os i indbyrdes opgør i tilfælde af, vi skulle ende med samme antal point efter 10 kampe. Nibe/Aars mangler fortsat topholdet Svenstrup-Godthåb IF, og Svenstrup-Godthåb har hidtil været i en klasse for sig selv i puljen. Derfor ville en SIF-sejr mod Nibe/Aars have stor tyngde i striden om andenpladsen, der også sikrer oprykning til forårets U 14 Liga 4.

SIF-drengene var toptændte til kampen, og det viste sig hurtigt, at vi var klart mest i boldbesiddelse med masser af kvalitet i det, vi foretog os. Vi spillede os til en masse kæmpechancer, men vi skulle helt hen til det 25. minut, hvor vi fik et frispark. Magnus Dam bankede bolden flot i kassen til 1-0, et meget fortjent føringsmål.
Vi styrede fuldstændig kampen i første halvleg, og deres eneste chance i første halveg og eneste i hele kampen kom efter et frispark, hvor de ramte overiggeren. Heldet var heldigvis med os der.

Pausen blev brugt på vink om, hvordan vi skulle få styr på vores opspil og undlade at give modstanderne unødvendige chancer.
Vi havde stort set bolden hele tiden i anden og pressede Nibe/Aars fuldstændig i bund. Vi kom til den ene kæmpechance efter den anden, men vi fik ikke scoret til 2-0 på en af de mange chancer.
Vi skulle helt frem til det 69. minut, da Samvær Khallouf havde bolden ude ved hjørneflaget på deres banehalvdel. Han slog et indlæg.Bolden knækkede i luften og sejlede i mål til 2-0 - jubelen kunne bryde løs.

Alt i alt en kanonsejr. Vi holdt nullet i så vigtig en kamp og spillede en god omgang fodbold. Det kan vi godt være stolte af. Der var debut til Jakob Alexander Schmidt i den vigtige 2-0-sejr.

SIF-truppen i 2-0-sejren over Nibe/Aars: Hjalte Bagger Kristensen, Jakob Alexander Schmidt, Magnus Dam, Magnus Midtgaard, Magnus Deichmann Poulsen, Malthe Laursen, Markus Borgbjerg Jensen, Mikkel Rasmussen, Rune Reinert Hansen, Samvær Khallouf, Søren Sandager Nørgaard Nielsen, Tobias Jepsen, Tobias Mosbæk Gade og Valdemar Eduardo Buus Kjær.