U 14 Liga 3-pigerne VILLE bare vinde

image U 14 Liga 3-pigerne slog til efter pausen og vendte 0-1 til 3-1 hjemme mod Gug/Nøvling. Foto: U 14-piger
Af Brian Østergaard Larsen
02. maj 2019 kl. 10:43
U 14 Liga 3-pigerne tog onsdag aften imod Gug/Nøvling. 0-1 ved pausen blev vendt til en SIF-sejr på 3-1, og med den sejr vandt SIF-holdet yderligere terræn og cementerede førstepladsen i puljen - læs mere her...

Opgøret var top mod bund, men der mødte 13 topfriske SIF-piger op, og kampens taktiske oplæg blev lagt. Vi havde alt at vinde, da resultaterne havde flasket sig sådan, at vi kunne lægge afstand til vores nærmest konkurrenter, BMK og LKB Gistrup, med henholdsvis 3 og 5 point.

Lad mig bare sige det med det samme - den vindermentalitet og evne til at bare at fortsætte, selv om der er lidt modgang, så vi igen hos SIF-pigerne.

Første halvleg:

Kampen blev fløjtet igang. En rodet start var til fordel for Gug/Nøvling-pigerne. Efter små to minutters spil kom de lidt heldigt foran, og nu havde de pludselig tro på tingene, så vi var i starten af kampen en smule presset - især fysisk formåede de at presse os.

Gug/Nøvling-pigerne var de første 15 minutter en smule foran os, da de ofte fik held med at få spillet bolden ud på kanterne og presset os derfra men dog uden at skabe noget. De fik dog en pokkers masse hjørnespark, som dog aldrig blev farlige.

Men vi fik os heldigvis kæmpet tilbage i kampen. Vi begyndte så småt at dominere kampen med og uden bold, og nu begyndte vi også at blive farlige uden at skabe det helt vilde. Vi fik dog skabt to kæmpe chancer - på den ene ramte vi den ene stolpe.

Desværre fik vi ikke scoret på vores chancer, men det her hold består af noget unikt - de har nemlig en fornem vindermentalitet.

Desværre oplevede i første halvleg hvad, der ligner en alvorlig knæskade til Gug/Nøvlings anfører. Vi sender hende selvfølgelige nogle varme tanker og håber, at det ikke er alt for alvorligt, så hun snart vender tilbage.

Pausen blev brugt til at skifte ud og skifte lidt rundt på ganske få pladser, og man må sige, at det gav pote.

Anden halvleg:

Anden halvleg begyndte, som første sluttede - nemlig med os i den dominerende rolle. Spillet så virkelig godt ud, og der var da også kun spillet ét minut, da vi spillede os til den første gigantiske chance. Vi fik spillet bolden flot rundt og endte i dybden. Rigtig godt blev bolden spillet ind til vores angriber, som havde gjort alt rigtigt undtagen at sparke bolden i kassen.

Det var startsignalet til fem gyldne minutter.

I det 36. minut fik vi hjørnespark, og bolden blev slået godt ind, og nu kom forløsningen. Bolden faldt ned for fødderne af Emilia, som flot bankede bolden i kassen til 1-1.

Nu fik SIF-pigerne blod på tanden, så nu gik de endnu mere til den, og i det 41. minut fik vi endnu et hjørnespark. Igen blev bolden sparket godt ind, og der opstod noget klumpspil i feltet, men vi havde heldet med os - en af Gug/Nøvling-pigerne lavede selvmål. Nu var vi pludselig foran 2-1, hvilket var meget fortjent.

Blot ét minut senere scorede Emilia sit andet mål i kampen, og vi var nu foran 3-1 - kampen virkede afgjort.

Men en af de aftaler, vi havde med i det taktiske oplæg, var, at vi hele tiden skulle jagte endnu et mål, og det må man sige, at pigerne gjorde. For det ene angreb efter det andet bølgede ned mod Gug/Nøvlings mål. Det flotte spil og Støvring-pigernes fodboldforståelse blomstrede virkelig i stor stil - selv vores defensive midtbane spiller var med oppe og afslutte mod mål

Desværre fik vi ikke scoret yderligere i kampen, og kampen sluttede 3-1. SIF-pigerne fik den tredje turneringssejr i træk og er nu 3 point foran nummer 2.

Stillingen og aktuelle kampe
i U 14 Liga 3-pigernes pulje:

Jeg er meget glad for pigernes indsats. De spillede virkelig en god gang fodbold, vi fik igen en meget stærk vindermentalitet at se fra dem. men vi lærte også, at det kan koste mål, hvis man ikke er helt klar. Vi kan virkelig tage meget med fra den her kamp. Vi er inde i en rigtig god periode. Så rigtig godt gået piger og tillykke med sejren.

• Følgende 13 spillere var med hos SIF: Sofie V, Maja Grøn, Clara Skøtt, Sara Bjerrgaard, Cecilie Skov, Lærke Bach, Selma Rugaard, Marie Andersen, Emilia Lønskov, Sisse Vinter, Marie Lasse, Emilie Olesen og Jessica Rosa.