U 14 Vest 2-drenge fra land med sejr

image U 14 Vest 2-drenge og cheftræner Brian Foldager lige efter slutfløjtet i 2-0-sejren hjemme over Hornbæk SF.
Af Jørn Eriksen
13. august 2016 kl. 15:48
To fuldtræffere efter pausen signeret Marius Christensen sikrede U 14 Vest 2-drenge en sejr på 2-0 i efterårspremieren hjemme mod Hornbæk SF, og så kunne SIF-tropperne gjalde sejrssangen sammen med cheftræner Brian Foldager og forlade bane 1 med smil på læberne. Læs mere her...

Der var spænding i luften på mange måder, da førsteholdet hos U 14-drenge i U 14 Vest 2 havde besøg af kronjyske Hornbæk SF i efterårspremieren på Støvring Stadion lørdag 13/8.

For det første var det SIF-mandskabets første turneringskamp i 11-mandsfodbold, og for det andet havde SIF-holdet takket ja til en ledig plads i U 14 Vest 2, så niveaumæssigt vidste man ikke helt, hvor man stod i forhold til konkurrenterne.
Men SIF-mandskabet skød alle bekymringer i sænk.
2-0 blev slutcifrene i et opgør, hvor SIF spillede flot fodbold før pausen men scorede begge mål i anden halvleg på kvikke omstillinger, og i begge tilfælde var det angriberen Marius Christensen, der var skarpretteren.

De to scoringer kom inden for få minutter i en periode af anden halvleg, hvor gæsterne ellers bed pænt fra sig uden dog at blive rigtig farlig - også takket være påpasseligt og viljefast forsvarsspil af SIF.
Det blev 1-0, da Marius Christensen satte sig igennem på en dyb stikning og slutteligt fik banket bolden i nettet, og ved scoringen til 2-0 lavede han en god vending, hvor han skærmede sin nærmeste modspiller godt væk for at komme til skud.

I slutfasen brændte det på foran SIF-målet et par gange, men samlet var det en solid kollektiv holdindsats, der sikrede 2-0-sejren og tre point i efterårets første kamp.

SIF-startopstillingen, 4-4-2: Oliver Christensen - Oscar Hegaard, Cornelius Christensen, Victor Søe og Hessel Ossterlof - Sylvester Jensen, Magnus Dyrholm, Lasse Andersen og Mads Rugren - Julius Møller og Marius Christensen.
På bænken: Patrick Esko, Jonas Kvist og Emil Hjørringgaard. Alle mand kom i aktion i premieren.

I første halvleg appellerede SIF-spillerne for, at bolden i en situation var over målstregen til en scoring til 1-0, men dommeren vurderede det anderledes.
Det var en jævnbyrdig affære, hvor det hold, der scorede først, ville tage en stor fordel, og det blev heldigvis SIF, som slog til efter pausen.

Inden sommerferien stod den for disse SIF-spillere på U 13-fodbold, hvor førsteholdet vandt en Mesterrække-pulje og nåede JM-kvartfinalerne. For den dobbelte målscorer Marius Christensen var premieren også et goddag til en ny rolle som angriber, og det gik som bekendt helt fint.

Se og hør også midtbane-duoen Magnus Dyrholm og Lasse Andersen samt målscoreren Marius Christensen på klubbens Facebook-side, hvor sportschef Rasmus Gissel har snakket med dem før og efter premieren mod HSF. Link til SIF-Facebook-siden lige herunder: