U 15 1-piger blev kredsvindere

image U 15 1-pigerne, der slog Gug Boldklub 2-1, og dermed snuppede SIF-pigerne definitivt førstepladsen i rækken. Foto: U 15-piger
Af René Qvist
03. juni 2016 kl. 18:12
Andetholdet hos U 15-piger i U 15-piger 1 blev kredsvindere, da de besejrede Gug 2-1 hjemme i Støvring forleden, og lørdag 4/6 kan førsteholdet i U 15-piger Mesterrække vinde deres række med blot uafgjort hjemme mod Trekroner/Skovsgaard med kickoff kl. 15.00. Her samler SIF-træner René Qvist op på U 15 1-opgøret og deres flotte førsteplads. Læs mere her...

Onsdag aften 1. juni kunne U 15-piger 1 sikre sig kredsmesterskabet med uafgjort mod de nærmeste forfølgere fra Gug Boldklub.
SIF-pigerne var klar fra start og så frem til at spille en kamp, hvor der stod lidt på spil.

SIF kom foran 1-0 efter 6 minutters spil. Et godt hjørnespark fra Laura Kragelund blev kun clearet lidt udenfor feltet, hvor Katrine Andrea Jensen kom forrest på bolden, og på et langskud bragte pigerne fra SIF sig foran. Herefter sad SIF-pigerne på kampen, men det var alligevel Gug, der fik udlignet efter 14 minutters spil. En tilbagelægning blev for kort, da bolden blev bremset af en af de mange græstotter, der lå på banen, og Thilde Møller i målet kunne ikke nå ud og var uden chance ved den scoring.
Et øv-mål, men som altid kører de her SIF-piger bare videre. Vi var tæt på at komme foran kort tid efter. På endnu et godt hjørnespark fra Laura Kragelund kom anfører Sofie Skree Qvist forrest på og bolden, der røg ganske få centimeter over overliggeren.
Katrine Stenvang fik en stor chance ved bagerste stolpe efter godt opspil af Louise Munk og Signe Olesen. Også Laura Kragelund kom til en stor chance efter et godt indlæg af Sofie Skree Qvist. Vi kunne nemt have ført 3-1 ved pausen, da vi i de sidste 10 minutter af første halvleg havde store chancer ved Laura Kragelund og Katrine Stenvang. Blandt andet efter gode indlæg fra Selma Martinez.

I anden halvleg blev vi ved at presse på, selvom tempoet faldt i kampen på grund af varmen. Men vi kom frem til flere gode afslutninger blandt andet ved Julie Frisgaard og Helen Suk.
Vi skulle dog hen til 8 minutter før slutsignalet, inden sejrsmålet til 2-1 kom. En bold i dybden fra Emma Søndergaard røg op til Nanna Knudsen, der elegant spillede Laura Kragelund fri på kanten, og med et par træk forbi sin oppasser bragede hun bolden i målet til endnu en sejr til SIF-pigerne,der dermed blev fuldt fortjent kredsvindere.

Det er et spændenede SIF-hold, der primært består af U 14-spillere, og samtidigt var vi heldige med, at der ved opstart dukkede en håndfuld nye spillere op fra Skørping. Så derfor er det rigtig flot med så mange nye og U 14-spillere at vinde rækken så overbevisende, som de har gjort. Der mangler nu kun én kamp - hjemme mod Farsø/Ullits IK onsdag 8 juni. Vindes den, går SIF-pigerne ubesejret gennem puljen, og det er nu målet.

Følgende spillere har været en del af U 15 1-holdet her i foråret:
Sofie Skree Qvist, Emma Søndergaard, Fie Bols, Katrine Andrea Jensen, Louise Munk Nielsen, Malene Skaarup Jensen, Mette Holm Andersen, Nanna Knudsen, Selma Wawold Martinez, Yasmin Gribby, Helen Suk, Emilie Dam, Helene Lindberg Kristensen, Julie Christiansen, Julie Frisgaard Pedersen, Laura Bak Kragelund, Nikita Hartmann, Katrine Stenvang og Signe Olesen.

Sidst men ikke mindst: Tak for store opbakning fra forældre og spillere fra andre hold i klubben til U 15 1-pige-kampene.