U 15-andetholdet klarede skærene

image Jubel hos U 15 1-holdet - andetholdet hos U 15-drenge - efter 1-0-sejren over HVH i sidste spillerunde. Med den sejr er SIF-holdet klar til U 16 Liga 4 efter sommerferien.
Af Brian Østergaard Larsen
10. juni 2017 kl. 23:33
U 15-drengenes andethold slog HVH 1-0 i en direkte duel om fjerdepladsen i U 15 1-puljen i sidste spillerunde. SIF-holdet indløste dermed billet til efterårets U 16 Liga 4. Her samler SIF-holdets træner Brian Østergaard Larsen op på den kamp - læs mere her...

Lørdagens kamp mod HVH -i sidste spillerunde - var en kamp, som betød alt eller intet for begge hold. Alt det taktiske blev lagt, og koncentrationen var stor.
Taberen af kampen ville rykke ned i tilfælde af nederlag (U 16 Liga 5 til efteråret, red.), og kampens indledning gjorde da også synligt begge hold ret så nervøse. Hedigvis fik hurtigst ro på nerverne og styr på vores spil. Vi begyndte stille og roligt at få overtaget i spillet, dog uden de helt store chancer til nogen af holdene.

Vi var lige ved og næsten et par gange, så jeg følte, at det var et spørgsmål om tid, før det skulle lykkes.
Men desværre faldt vi lidt i niveau, og HVH overtog spillet. Især duellerne begyndte de at vinde, og HVH fik også en god chance, men heldigvis har vi en kanon keeper i Andreas Jensen, som reddede rigtig flot - en pointgivende redning.

Men gode hold får altid chancer, og det gjorde vi så efter 28 minutter, da Matias Aldal flot sparkede bolden i kassen ude fra kanten af feltet, 1-0 og jubelen kunne bryde løs.
Der skete ikke det helt vilde i resten af første halveg.

Pausen blev brugt til at dulme nerverne, og der blev fortaget et par taktiske ændringer.
Bl.a skiftede vi keeper, og det vender vi tilbage til.lidt senere.

Vi lagde fint ud i anden halvleg og havde okay styr på tingene, men lidt ligesom i første halveg, lykkedes det HVH via duel og fysik at spille sig ind i kampen, og de fik da også spillet sig frem til et par gode chancer, men Frederik Rudkjøbing, der havde overtaget SIF-buret efter en storspillende Andreas Jensen, diskede op med tre klassredninger.

Heldigvis holdt vi stand og kørte resultatet hjem. 1-0 vandt SIF-drengene, og dermed undgik vi at havne i efterårets U 16 Liga 5 - vi kommer med i U 16 Liga 4.

Denne kamp var for mig den sidste med mig i spidsen for holdet, og jeg vil sige et kæmpe tak for de mange fede stunder, jeg har haft med disse fantatiske drenge - en ligeså stort tak skal der lyde for opbakningen fra forældrenes side.
Jeg syntes selv, at jeg har fået skabt et hold, der kan spille god og pæn fodbold, så til alle drengene skal der lyde et stor held og lykke videre frem.