U 15 Liga 2-drenge fældet før pausen

image U 15 Liga 2-drenge var foran 1-0 hjemme mod FS Holstebro, men gæsterne slog til i sidste halvdel af første halvleg og vandt kampen 4-1. Foto: U 15-drenge
Af Rasmus Gissel, cheftræner for U 15-drenge
25. april 2018 kl. 08:35
Førsteholdet hos U 15-drenge i U 15 Liga 2 var et halvt skridt bagefter det meste af kampen mod et godt spillende FS Holstebro-hold tirsdag 24/4 hjemme i Støvring - læs mere her...
  • Tirsdag 24. april 2018, turneringskamp, U 15-drenge U 15 Liga 2:
  • Støvring IF - FS Holstebro 1-4 (1-4)
  • Støvring IF-opstilling:
  • Oliver Søby - Hessel Oosterhof, Albert Skouboe, Marius Christensen, Magnus Dyrholm - Peter Harboe, Frederik Bak, Lasse Andersen, Sylvester Jensen - Frederik Bargmann, Mads Rugren.
  • Sylvester Jensen for Frederik Bak 52´

Sidste kamp i første turneringshalvdel for U 15 liga 2-drenge. Denne gang mod forhåndsfavoritterne til den samlede puljesejr FS Holstebro.
Kampen begyndte med Holstebro - som forventet - mest på bolden, og selvom det ikke blev til chancer i indledningen, fik SIF faktisk ikke den bedste start. SIF´erne var lidt for langt fra tingene og spillede for besværligt fremad banen.
Første brud på den status kom efter 10 minutter, da Hessel Osterhof stak Frederik Bargmann afsted i dybden. Bargmann spillede på tværs til Mads Rugren, der sikkert scorede til 1-0 til SIF, hvilket er første gang i turneringen, SIF-mandskabet har prøvet at score det første mål.

Den scoring bragte selvtillid til holdet, og de efterfølgende minutter var der godt styr på tingene set med SIF-øjne. Mads Rugren havde endda endnu en mulighed for en scoring, da FS Holstebro-keeperen var kommet på afveje, men keeperen fik dog til sidst raget kastanjerne ud af ilden.
Man stod egentlig med fornemmelsen af, at selvom FS Holstebro var mest på bolden, så havde SIF glimrende greb om kampen.

Det indtryk forandrede sig dog brat, da FS Holstebro efter 20 minutter fik udlignet til 1-1. Resten af første halvleg var et mareridt set med SIF-øjne, hvor SIF´erne konsekvent var et eller to skridt bagefter. Det udnyttede FS Holstebro flot og bragte sig de efterfølgende minutter fra 1-1 til 1-4.
Ærgerligt for SIF, men omvendt også en logisk konsekvens af spillets udvikling efter udligningen.

Anden halvleg fik et kampbillede, der i høj grad lignede det i første halvleg - nemlig med FS Holstebro mest på bolden og dygtigst til at håndtere den.
Modsat første halvleg var SIF´erne dog kommet et skridt tættere på tingene, hvilket gjorde, at selvom der blev løbet mange meter efter bolden, så blev FS Holstebro alligevel holdt væsentligt bedre fra SIF-målet, end tilfældet havde været i første halvleg.
Det blev til et par sporadiske forsøg i begge ender. Tættest på var et stolpeskud fra FS Holstebro, og for SIF var indskiftede Cornelius Christensen lige ved at glide igennem til en scoring, men anden halvleg sluttede uden scoringer og dermed et slutfacit på 1-4.

Det resultat er der intet at indvende mod. FS Holstebro er med afstand det bedste hold, SIF endnu har mødt, og deres evner og variation med bolden overstiger langt de øvrige hold i puljen. Alligevel var det en flok ærgerlige SIF´ere efter kampen, idet man stod med følelsen af, at det måske var en af de dage, hvor man kunne have fået ram på FS Holstebro. Den chance kommer igen i det omvendte opgør i juni.

Næste kamp for SIF er på udebane næste onsdag mod Thisted FC, som sammen med FS Holstebro topper puljen.