U 15 Liga 2-drenge slog til efter pausen

image U 15 Liga 2-mandskabet slog AaB 2-0 på udebane efter 0-0 ved pausen. Foto: U 15-drenge
28. oktober 2019 kl. 11:44
U 15 Liga 2-drengene slog søndag 27/10 AaB 2-0 på udebane især takket være en flot anden halvleg, og hos SIF brillerede især Christian Rolin Smed, der satte sit tydelige aftryk på kampen, da den skulle afgøres - læs mere her...
  • Kampfakta:
  • U 15-drenge, Liga 2:
  • AaB - Støvring IF 0-2 (0-0)
  • Mål:
  • 52. minut: 0-1: Malthe Frederiksen (straffespark).
  • 68. minut: 0-2: Christian Rolin Smed (assist Malthe Frederiksen).
  • Startopstilling, SIF: Noah Dahlqvist - Erik Kold, Oliver Jensen, Olti Xhigoli, Laurits Birch, Andreas Nicolajsen, Noah Pedersen, Malthe Krogh, Christian Rolin Smed, Daniel Primdahl og Malthe Frederiksen.
  • Bænk: Rahand Farhad og Frederik Stenstrop.
  • Udskiftninger, SIF:
  • 44. minut: Rahand Farhad ind - Daniel Wulff Primdahl ud.
  • 57. minut: Frederik Stenstrop ind - Malthe Krogh ud.

U 15 Liga 2-mandskabet var søndag middag i aktion på Hornevej i en kamp, som skulle vise sig at blive utrolig vigtig. Til trods for at holdets normale førstemålmand Simon Viltoft Andersen blev skadet i ugen, så viste U 15-drengene sig flot frem. Især målmandsvikar Noah Dahlqvist gjorde en særdeles flot figur i målet med nogle sikre indgreb og fine aktioner med fødderne.
Første halvleg var utrolig jævnbyrdig, og spillet bølgede meget frem og tilbage. Begge hold vidste godt, at denne kamp var utrolig vigtig.

I anden halvleg blev niveauet hævet, og SIF-drengene spillede sig ud. Efter flere gode tilløb til scoring, lykkedes det Christian Rolin Smed at få tilkæmpet sig et straffespark (helt fortjent) efter en flot solotur i feltet. Malthe Frederiksen satte uden problemer bolden i nettet til 0-1 - en kæmpe forløsning og glæde hos trænerteamet på linjen.

Selv samme Christian Rolin Smed skulle komme i fokus nogle minutter senere, hvor han i ren Messi-stil afdriblede stort set hele AaB's mandskab fra banens midte - dog måtte han i denne omgang se sin afslutning tage stolpen.
Scoringen til 0-2 var en sand perle kampens spiller Christian Rolin Smed. Efter at have afdriblet AaB's venstre back (ikke bare en, men hele to gange) kørte han på flotteste vis bolden over i det lange målhjørne uden chance for AaB-målmanden.

- Vi har i de sidste par kampe manglet ild i øjnene. Vi har ikke investeret nok. Sidste weekend havde vi helt sikkert fortjent at få ihvertfald ét point, hvis ikke også tre point på udebane imod Hjørring IF, men vi manglede dog kynisme og selvtillid. Alt det, vi har manglet i de sidste par kampe, kom især til udtryk i anden halvleg mod AaB. Kampen skulle lige sætte sig, og vigtigheden af kampen kunne ses i første halvleg. Vi hævede vores niveau efter pausen og spillede os frem nogle rigtig fine muligheder og vandt sikkert 2-0. Jeg er generelt godt tilfreds med holdet anden halvleg, hvor vi viste mod og især den rette indstilling, siger Joakim Nielsen, cheftræner for U 15 Liga 2-drengene i SIF Fodbold.