U 15 M-piger tryllede i JM-kvartfinale

image Laura Thybo - her i perfekt balance og super fodstilling - var ved at score på dette langskud i JM-kvartfinalen hjemme mod Vodskov/Hjallerup. Foto: U 15-piger
Af René Qvist
22. juni 2016 kl. 12:32
U 15-piger Mesterrække vendte 0-1 til en sejr på 4-1 i tirsdagens JM-kvartfinale hjemme mod Vodskov/Hjallerup. Torsdag 23/6 kl. 19.00 spiller U 15 M-piger JM-semifinale i Støvring mod FLUIF. Læs mere her - friske fotos...

Tirsdag 21. juni gjaldt det JM-kvartfinalen i U 15-piger Mesterrække mod Vodskov/Hjallerup, der er et hold, vi plejer at spille tætte kampe mod. Og de cirka 100 fremmødte tilskuere fik god underholdning på Støvring Stadion. Scenen var sat, SIF-pigerne var tændte og ville vinde den her kamp.
Begge hold startede lidt nervøst og skulle lige føle hinanden an. Vi vidste på forhånd, det kunne blive en tæt kamp ud fra tidligere indbyrdes opgør. Det var tydeligt i starten af kampen, at man lige skulle finde ud af, hvad de andre kom med.

Efter seks minutters spil fik vi dog opgørets første chance, efter en god dribletur af Tanja Pedersen endte bolden hos Natasja Ludvigsen, som dog ikke fik ordentligt træf på bolden.
I det 15. minut fik Vodskov et frispark i venstre side. Vi vidste på forhånd, de har et par spillere, der er gode på hovedet, men det løste vi fint, og i første omgang fik vi clearet bolden, men vi stod desværre ikke tæt nok på en af deres spillere, og hun kunne med indersiden sparke bolden i målet til 0-1 uden chance for Thilde Møller Nielsen.

Det var første gang i mange kampe, vi kom bagud, og det ændrede kampen fuldstændigt.
Herfra var det SI, der overtog alt spillet, og kort tid efter var det Laura Thybo, der testede gæsternes målmand med et godt langskud (foto øverst). Kort tid efter var det Julie Frank, der med et godt ryk ind i banen kom til afslutning med venstre foden, men bolden sneg sig uden om stolpen.

I det 23. minut kom så udligningen til 1-1. Anne Kibsgaard (foto herover) fik sat Maria Djurhuus op på kanten, og hun kom til et indlæg. Natasja Ludvigsen fik kæmpet med et par forsvarspillere og fik prikket bolden i mål.

Kort tid efter kom vi også på 2-1 ved Julie Frank. Bolden blev ført frem af Mathilde Holmgaard, der spillede den inden om til Maria Djurhuus (foto herunder). Sidstnævnte spillede bolden videre i sin førsteberøring til Julie Frank, et træk og en inderside uden om målmanden - et rigtigt tiki taka-mål af SIF-pigerne.
I det 32. minut fik Natasja Ludvigsen en friløber, som hun desværre ikke fik scoret på.

I pausen talte vi om, at vi skulle fortsætte med vores flotte sammenspil, vores løb og blive ved med at turde spille bolden rundt. Vi havde i perioder pumpet boldene lidt for meget.

De første par minutter af anden halvleg kom Vodskov blæsende ud for at presse os, og de kom også til en stor chance. Et godt langskud fik Thilde halvklaret, men frygtløs kastede hun sig over riposten mellem venner og fjender og sikrede sig bolden. Høj klasse af Thilde i målet.
Herfra var der kun ét hold på banen, nemlig pigerne fra SIF. Forsvaret med Katrine Stenvang, Anne Kibsgaard og Majken Frost pillede selvtilliden ud af Vodskovs angribere med sikkert og effektivt forsvarspil.

I det 39. minut scorede Mathilde Holmgaard efter godt opspil fra Julie Frank til 3-1.
Midtbanen med Signe Olesen (foto herover), Laura Thybo og Sisse Holmgaard satte det ene opspil igang efter det andet, så vores kanter Tanja og Maria samt Mathilde og Julie i front havde gode betingelser. Det betød, vi kom frem til mange chancer.
Og i det 47. minut var det Tanja Pedersen, der sparkede os på 4-1 efter et nyt godt opspil. Igen var det Julie Frank, der havde næstsidste fod på boldem.
I de næste 10 minutter skulle vi have scoret et par mål mere. Vi kom til store chancer til både Laura og Julie.

I det sidste kvarter af opgøret skiftede vi vores kanter ud. De havde ydet et kæmpe løbearbejde, og vi satte Nadja Godsk og Sofie Skree Qvist (foto herover) ind for at holde presset på Vodskov.
I det 58. minut var Laura rigtigt tæt på at score til 5-1. Efter en indøvet detalje på hjørnespark fik Laura headet på underkanten af overliggeren, og i allersidste minut ramte hun stolpen på et godt langskud.

SIF-pigerne spillede en helt fantastisk kamp. Måske noget af det bedste længe, og spillerne viste hvilket potentiale, de rummer, når de arbejder for hinanden. Så en fuld fortjent sejr til SIF-pigerne - en sejr, der nemt kunne være blevet et par mål større.

Nu ser vi frem til JM-semifinalen mod FLUIF, der gæster Støvring Stadion torsdag aften 23/6 kl. 19.00. Det er en modstander, vi ikke kender det helt store til, men nu VIL vi i den finale. Alle i og omkring U 15-pige Mesterrække-truppen håber på mindst ligeså stor opbakning til JM-semifinalen torsdag aften.
Det betyder meget for pigerne, og flere af dem kom efter JM-kvartfinalen tirsdag hen og sagde, at det var med til at løfte holdet, når der var så mange for at heppe på dem. Så stor tak fra os alle til jer, der valgte at bruge tirsdag aften på at hjælpe pigerne med at tage første skridt mod en plads i en JM-finale.

SIF-truppen mod Vodskov/Hjallerup: Thilde Møller Nielsen - Katrine Stenvang, Majken Frost, Anne Kibsgaard, Tanja Pedersen, Laura Thybo, Signe Olesen, Maria Djurhuus, Julie Frank, Mathilde Holmgaard, Sisse Holmgaard, Sofie Skree Qvist, Nadja Godsk og Natasja Ludvigsen.