U 15-pigerne vandt også Mesterrækken

image U 15-piger Mesterrække blev kredsvindere i sikker stil, da de med 6-0 hjemme over Trekroner/Skovsgård hentede den ottende sejr i træk i forårets kampe. Og så sprang champagnepropperne. Foto: U 15-piger
Af René Qvist
06. juni 2016 kl. 22:29
U 15-pigerne i Mesterrækken gjorde arbejdet færdigt i tredjesidste spillerunde med en 6-0-sejr hjemme over Trekroner/Skovsgård og tog dermed førstepladsen og billetten til JM-kampene. Her samler SIF-cheftræner René Qvist op på den bedrift. Læs mere her...

På en årets hidtil varmeste dage skulle U 15-pigerne i Mesterrækken krydse klinger med Trekroner/Skovsgård på hjemmebanen i Støvring. Med ét point så var SIF-pigerne kredsvindere, så scenen var sat på bane 1.

SIF-pigerne var klar fra start, og vi satte os totalt på kampen. Allerede efter 3 minutter brød Maria Djurhuus igennem på sin kant med et par træk og klaskede bolden op under overliggeren til 1-0 til SIF-pigerne.
Indenfor de første otte minutter havde vi tre store chancer ved Julie Frank og Mathilde Holmgaard, men gode redninger fra deres målmand gjorde, at kampen ikke var lukket allerede i det 10. minut.

Efter 15 minutter fik vi hjørnespark, og på en indøvet detalje fik Anne Kibsgaard et godt træf på bolden ved bagerste stolpe, men bolden ramte det desværre stolpen og sprang i spil.
I det 20. minut var der vandpause, og vi fik justeret lidt på tingene. Og 10 sekunder efter vandpausen var vi på 2-0. Et indkast fra Katrine Stenvang blev forlænget af Julie Frank, og Mathilde Holmgaard tog bolden med og fandt plads ved stolpen og 2-0.

Herefter pressede vi godt på og spillede bolden flot rundt, og i det 34. minut fandt Signe Olesen så Laura Thybo i dybden, og hun afsluttede sikkert til 3-0.
Og bolden var knapt givet op, inden den lå i kassen igen. En hurtig erobring og godt opspil af Tanja Pedersen og Signe Olesen i venstre side, gjorde at Laura Thybo kunne score sit andet mål efter et godt indlæg og 4-0 ved pausen.

Anden halvleg blev en tro kopi af første halvleg. Masser af pres fra pigerne fra SIF, og vi burde have scoret et par mål i starten af halvlegen. Emile Dam, Natasja Ludvigsen og Julie Frank kom til store chancer, hvor især Julies afslutning - et par gode træk og et hårdt skud på overliggeren - havde fortjent en bedre skæbne.

Trekroners største og eneste chance kom efter 45 minutters spil.
En af deres spillere fik pladsen til at løbe igennem vores forsvar, og pludselig var hun alene med Thilde Møller i SIF-målet. Men på trods af at Thilde ikke har været meget med i spillet i nogle kampe, blev hun ved at holde fokus og hev en feberredning ud af ærmet. Hun læste modspilleren og reddede til hjørnespark.

Kort tid efter kom vi dog på 5-0, da Julie Frank fik scoret. Kort tid efter gjorde hun det også til 6-0 efter godt pres fra Natasja Ludvigsen.
Sejren kunne nemt været blevet større end de 6-0. Vi havde blandt andet to skud på stolperne i de sidste fem minutter ved Laura Thybo og Julie Frank.

På midtbanen stod skiftevis Majken Frost og Sisse Holmgaard for et stort defensivt arbejde, der gør plads for alle de offensive kræfter. Og på trods af det meget varme vejr, blev SIF-pigerne ved med at køre på.
Det er tydeligt, at mange af de hold, vi møder har respekt for de angrebsivrige SIF-piger og stiller sig dybt på banen, men gang på gang får SIF-pigerne løst den udfordring, så stor ros til hele holdet.

U 15-piger Mesterrække mangler nu kun to kampe, inden det gælder kampene om JM.
Vi ved allerede nu, at vi har hjemmebane i den første kamp tirsdag 21. juni mod Vodskov. Vinder vi den, har vi også hjemmebane i en eventuel semifinale. Og skulle man gå hele vejen, er der finale på neutral bane 25. juni.
SIF-pigerne har efter de otte kampe så flot en målscore som 38-2 og samlet fuldt hus nemlig 24 point. Rigtigt flot i en Mesterrække.

Følgende piger har været en del af SIF-holdet i de første 8 kampe ):
Thilde Møller Nielsen, Julie Frank, Katrine Stenvang, Laura Thybo, Majken Frost, Maria Djurhuus, Mathilde Holmgaard, Nadja Godsk, Natasja Ludvigsen, Signe Olesen, Sisse Holmgaard, Tanja Pedersen, Anne Kibsgaard, Mette Holm, Sofie Skree Qvist, Emilie Dam og Helene Kristensen.

(På billedet er de spillere, der var med til at besejre Trekroner/Skovsgård 6-0)

Igen stor tak til de fremmødte for den store opbakning på dagen. Det betyder meget for pigerne, at der på sådan en dag står 40-50 tilskuere og støtter dem fra sidelinjen.