U 15 Vest 2-drenge skidt fra start

image U 15 Vest 2-drenge spillede på DS Arena mod Hobro IK, der slog til efter pausen med tre scoringer. Hobro IK vandt dermed kampen 3-0. Foto: U 15-drenge
Af Mikael Sindholt
27. august 2016 kl. 16:55
Førsteholdet hos U 15-drenge i U 15 Vest 2 indkasserede et klart nederlag i deres forsinkede efterårspremiere. Lørdag 27/8 vandt Hobro IK 3-0 på DS Arena og alle tre scoringer faldt efter pausen. Her samler SIF-cheftræner Mikael Sindholt op på den affære....

Vi var lørdag 27/8 i Hobro og spillede vores første turneringskamp i U 15-drenge Vest 2. Kampen blev spillet på DS Arena, så rammerne var perfekte. Derudover havde DBU´s talentscout for U 15 meldt sin ankomst. Primært for at kigge på SIF-duoen Malthe Hannesbo og Mikkel Drejer, der er udtaget til DBU Future-samling - en samling for de spillere, der endnu ikke er blevet hentet til de større klubber.

SIF-drengene startede kampen flot og skabte store chancer via gennembrud på kanterne og ved dødbolde. Desværre manglede skarpheden. Hobro blev farlige på nogle lange bolde, men Kasper Niss stod fremragende i SIF-målet.
Der blev ikke scoret i første halvleg.

Anden halvleg blev en rodet affære. Omstilling på omstilling. Desværre kom Hobro foran, fordi SIF-forsvaret snorksov på et frispark fra højre side.
Kort tid efter blev det 2-0, igen i en situation, hvor forsvaret kiggede på, mens en Hobro-angriber tog bolden ned med brystkassen og vendte rundt. Vi skabte ikke meget i anden halvleg, og i stedet for en reducering blev det 3-0 på en hurtig omstilling.

SIF-startopstillimgen, 4-1-4-1: Kasper Niss - David Sandu, Robert Ørtoft, Nicklas Elvstrøm og Asger Olsen - Malthe Hannesbo - Daniel Sejer, Samuel Angelo, Christian Kold og Mikkel Drejer - Jeppe Folden. Bænken denne gang: Nikolaj Christiansen og Henrik Andersen.

Næste kamp er fredag på hjemmebane mod Skjold Sæby.