U 16-drenge åbnede med sejr på 4-0

22. august 2016 kl. 11:33
U 16-drenge i U 16 1-rækken slog søndag 21/8 Aalborg Freja 4-0 i SIF-holdets efterårspremiere, og SIF-sejren hjemme i Støvring kunne reelt være blevet endnu større. Læs mere her...

U 16-drenge 1 lagde søndag 21/8 fra land i fodboldefteråret 2016 med en hjemmesejr på 4-0 over Aalborg Freja, der havde tabt 2-11 til Gug Boldklub i deres efterårspremiere.

- Vi kunne godt have scoret 4-5 mål mere, men vi brændte desværre for mange store chancer undervejs, siger U 16-cheftræner Anders Jacobsen, der sender sine tropper i aktion igen allerede onsdag aften 24/8.
Det gælder en pokalkamp på udebane mod Farsø/Ullits IK fra en anden U 16 1-pulje, og startfløjtet onsdag lyder kl 18.45.

I søndagens 4-0-sejr i Støvring satte SIF-holdet to scoringer ind i hver halvleg.
Det blev 1-0 i det 18. minut, da Nicklas Bucio spillede Daniel Jensen fri på en dyb stikning, og 10 minutter senere modtog Noah Overgaard Skouboe bolden i venstre side. Han skar ind i banen og sendte bolden fladt i nettet ved nærmeste stang.
Fire minutter efter pausen blev det 3-0, da Bjarke Reinert Hansen sendte et indlæg ind fra højre side. Simon Mikkelsen headede bolden i nettet. I anden halvlegs 31. minut blev det 4-0, da Marcus Pjengaard slap fri. Aalborg Freja-keeperen halvklarede i første omgang, men bolden sprang ud på benet af Marcus Pejngaard og videre ind i nettet.

- Vi havde aftalt, at vi skulle forsøge at holde bolden ved jorden og få gang i pasningsspillet. Vi ville også gerne praktisere et hurtigt genpres, og begge dele gik okay. Vi fik en komfortabel 4-0-sejr, der godt kunne være blevet endnu større, fastslår SIF-cheftræner Anders Jacobsen.

SIF-startopstillingen 4-4-2: Aske Schmidt - Bjarke Reinert Hansen, Kristian Løber, Jeppe Bloch Jensen og Marcus Kiefert - Daniel Jensen, Niclas Bucio, Peter Søskov og Noah Overgaard Skouboe - Simon Mikkelsen og Rasmus Nygaard. På bænken denne gang: Marcus Pjengaard, Emil Asp Nielsen og Emil Kristiansen.

Siden forårets kampe i U 15 Mesterrække 2 - hvor SIF-tropperne var tæt på at indløse billet til efterårets U 16 Mesterrække 2 - har holdet vinket farvel til firkløveret Oliver Kristiansen (efterskole), Lukas Borbjerg Jensen (efterskole), Alexander Foldager (Aalborg KFUM) og Tobias Nicolaisen (Aalborg Chang).